ابزار جدید اپل برای آگاهی کاربران از اطلاعاتی که این شرکت از آن ها دارد
امیر حیدری باطنی
نویسنده:امیر حیدری باطنی
ارسال شده در:30 مهر 1397، 23:00

ابزار جدید اپل برای آگاهی کاربران از اطلاعاتی که این شرکت از آن ها دارد

به دنبال نگرانی‌های اخیر در حوزه حریم شخصی، اپل ابزار جدیدی ارائه کرده تا مشتریان بتوانند تشخیص دهند چه اطلاعاتی از آنها توسط این شرکت جمع‌آوری شده است.

بر اساس گزارش رویترز، به تازگی اپل نوعی ابزار آنلاین جدید برای کاربران خود در ایالات متحده و همین طور کشورهای مختلف دیگر، فراهم کرده تا به آنها نشان دهد چه اطلاعاتی از آنها از سوی این شرکت مورد استفاده قرار گرفته است. شرکت مزبور، همچنین امکان غیرفعال کردن و یا حذف حساب کاربری هر یک از کاربران توسط خودِ آنها را نیز به هر دلیلی که دلشان خواست به آنها ارائه نموده است.

بر اساس گزارش رویترز، «اپل علی‌رغم تمرکز روی نگاه داشتن داده‌ها در گوشی‌ها، به جمع‌آوری و ذخیره‌سازی برخی از داده‌های کاربران می‌پردازد. از روز چهارشنبه و همزمان با آپدیت‌های جدید در حوزه حریم شخصی وب‌سایت، این شرکت به دنبال آن است تا چنین مواردی را بهتر برای کاربران خود توضیح دهد. به عنوان مثال، این شرکت، انواعی از داده‌های کاربران از جمله عادت‌های مطالعه کردن آنها را جمع‌آوری می‌کند تا پیشنهادهای بهتری را در اپلیکیشن اخبار خود به آنها ارائه نماید.

البته، کاربران تمامی کنترل‌های لازم را روی تنظیمات گوشی خود برای فضای اینترنت در اختیار دارند که می‌تواند جلوی جمع‌آوری اطلاعات در اپلیکیشن‌های مختلف را بگیرند و همچنین قابلیت‌هایی دارند که می‌توانند به آنها کمک کنند.

هنگامی که کاربران به سایت داده‌ها و حریم شخصی به این آدرس می‌روند، از آنها خواسته می‌شود تا اپل آیدی و رمز عبور خود را وارد کنند. وقتی این کار را انجام می‌دهند، وارد صفحه‌ای می‌شوند که در آن می‌توانند روی لینک‌های مناسب کلیک نمایند. اگر یک کپی از داده‌هایی که اپل از آنها جمع‌آوری کرده بخواهند، می‌توانند گزینه اول را که عنوانش Obtain a copy of your data است، بزنند.

اپل

اپل در ادامه به آنها اطلاع می‌دهد که در صورت درخواست‌شان برای دریافت اطلاعات، 7 روز زمان لازم است تا اطلاعات بررسی شود و بعد برای آنها ارسال گردد. هنگامی که کاربران یک کپی از داده‌هایی که این شرکت از آنها جمع‌آوری کرده را دریافت می‌کنند، می‌توانند در ادامه به تنظیمات گوشی بروند و برخی از حقوق دسترسی را که به اپل و شرکت‌های دیگر اجازه می‌دهد به برخی اطلاعات حساس آنها دسترسی داشته باشند را لغو و یا حتی حساب کاربری خود را حذف نمایند.

اگر کاربران قصد غیرفعال کردن حساب خود را در هر زمانی داشته باشند، به خصوص بعد از آنکه اطلاعاتی توسط اپل جمع‌آوری شد، این شرکت اقدامات لازم را به زبانی ساده و واضح توضیح می‌دهد که این توضیحات در تصویر زیر آمده است:

اپل

اگر کاربران اقدام به غیرفعال کردن حساب خود کنند، اپل از آنها می‌پرسد که چرا این گزینه را انتخاب کرده‌اند و منویی را برایشان به نمایش در می‌آورد که در زیر آمده است:

اپل

این ابزار جدید اپل برخی از کاربران را نسبت به حریم شخصی خود حساس‌تر می‌کند تا به شکل جدی‌تری اقدام به حذف و یا غیرفعال کردن برخی از گزینه‌های گوشی‌های خود باشند تا اپل و شرکت‌های دیگر نتوانند اطلاعات زیادی را از گوشی‌های آنها دریافت نمایند. شاید شما هم از آن دسته کاربران باشید و بهتر است این تنظیمات را انجام دهید.

برای آگاهی از آخرین مقالات مجله پلازا در کانال تلگرام ما عضو شوید t.me/plazamag عضویت در کانال تلگرام
دیــدگاههای کاربـــران
بارگذاری ...
دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید

نشانی ایمیل شما در مجله خبری پلازا منتشر نخواهد شد. بخش‌هایی که با علامت * مشخص شده اند اجباری هستند.

0/1500
captcha