بازی دیابلو 4 ؛ داستان، تریلر، گیم پلی و تاریخ انتشار

سرانجام پس از حدود 8 سال، بازی دیابلو 4 معرفی شد. در این مقاله به تشریح اطلاعاتی که از داستان، گیم‌پلی و تاریخ انتشار بازی Diablo 4 آمده می‌پردازیم. با پلازامگ همراه باشید.

در سال 1997 بود که اولین نسخه از بازی دیابلو منتشر شد. موفقیت بی‌نظیر این بازی سبب شد تا ظرف کمتر از سه ماه بسته الحاقی آن منتشر شود. پس از آن بلیزارد در سال 2000 نسخه دوم آن را منتشر کرد که در نخستین هفته‌ی انتشارِ خود، فروش یک میلیون دلاری را تجربه کرد و رکورد سرعت فروش آن در گینس ثبت شد. در سال 2012 دیابلو 3 منتشر شد که در هفته‌ی اول فروش خود، 6.3 میلیون نسخه فروخت. پس از 8 سال، به تازگی در مراسم BlizzCon 2019 کمپانی بلیزارد از چهارمین نسخه از مجموعه‌ی دیابلو رونمایی کرد. همراه با این رونمایی، تریلر و دموی قابل بازی‌ای از آن منتشر شد که به معرفی محیط و 3 شخصیت از 5 شخصیت بازی می‌پردازد. در انتها نیز تاریخ انتشار بازی و پلتفرم‌های قابل اجرا معرفی شدند. چهارمین نسخه از این بازی اکشن نقش آفرینی، تاریک‌تر از نسخه قبلی خود خواهد بود؛ بازگشتی به ریشه‌های اصلی دیابلو. اینجا هرچیز که از بازی دیابلو 4 میدانیم را برای شما بازگو میکنیم.

بازی Diablo 4

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

داستان پشت دیابلو 4

لوئیس باریگا، کارگردان بازی عناوین بلیزارد در آغاز سخنرانی BlizzCon 2019 گفت:

اولین چیزی که در دیابلو 4 متوجه آن خواهید شد این است که ما به ریشه‌های تاریک‌تر این عنوان برمی‌گردیم.

از زمانی که دیابلو ۳ منتشر شد تا زمانی که بازی دیابلو 4 منتشر خواهد شد ۸ سال می گذرد، هرچند که بلیزارد در طول این مدت محتواهای قابل دانلود منتشر می‌کرد. البته قابل ذکر است که آخرین نسخه از این بازی یعنی Diablo 3: Eternal Collection برای کنسول نینتندو سوئیچ، اواخر ۲۰۱۸ منتشر شد. حالا زمان آن رسیده که به نسخه جدید بپردازیم. این بازی چهارمین نسخه از دیابلو در طی این 24 سال است.

بازی دیابلو 4 / بازی Diablo IV

گیم پلی بازی Diablo 4

گیم‌پلی بازی، تجربه‌ای مشابه با دیابلو ۳ خواهد بود. بلیزارد طی مراسم BlizzCon دموی قابل بازی‌ یک ساعته‌ای را به همراه تریلر نمایش داد که می‌توانید در ادامه مشاهده کنید. این دمو روی ۳ شخصیت از ۳ کلاس مختلف تمرکز دارد: بربر، کاهن و ساحره. در کل ۵ کلاس مختلف در بازی وجود دارد که دوتای دیگر هنوز معرفی نشده‌اند.
بربر ذاتاً یک مبارز حرفه‌ای است که توانایی استفاده از انواع بیشتری از سلاح‌ها را نسبت به سایر شخصیت‌ها دارد. کاهن میتواند شکل خود را تغییر دهد (تبدیل شدن به گرگ‌نما و خرس که در دمو نمایش داده شد) و ساحره که مقدار زیادی جادو برای بازی کردن دارد.

بازی دیابلو 4 / بازی Diablo 4

طبق گفته‌ی سایت یوروگیمر، سیستم جدیدی برای مهارت‌های شخصیت‌ها وجود دارد که به صورت درختی است. این در حالیست که بزرگترین تغییر بین بازی Diablo 4 و نسخه‌های قبلی آن این است که کل بازی بصورت مداوم آنلاین و جهان باز است. شما می‌توانید در محیط بازی به گشت و گذار بپردازید و در عین حال سایر بازیکنان می‌توانند هرزمان جلوی شما ظاهر شوند.
در بازی می‌توانید به سایر بازیکنان آنلاین برای شرکت در یورش‌ها، حمله به باس‌های اصلی و سایر موارد این‌چنینی درخواست مشارکت دهید. همچنین می‌توانید تک نفره به بازی بپردازید. مانند گذشته، در این حین که این عنوان یک بازی نقش آفرینی مبتنی بر لوت است، بخشی از تمرکز بازی بر روی اکشن‌های سریع خواهد بود.

تریلر بازی دیابلو 4

در ادامه می‌توانید تریلری که از گیم‌پلی بازی Diablo 4 منتشر شده را مشاهده کنید.

تاریخ انتشار دیابلو 4

متاسفانه خبر بد این است که دیابلو 4 به این زودی‌ها منتشر نخواهد شد. طی مراسم BlizzCon، کارگردان بازی اعلام کرد که انتظار ندارد ساخت بازی به این زودی‌ها تمام شود. این قضیه که تیم سازنده درحال کار بر روی نسخه‌های Xbox One و PS4 هستند باعث شده تا انتشار بازی تا ۲-۳ سال آینده غیرممکن باشد. البته تا اواخر سال ۲۰۲۰ که کنسول‌های جدید معرفی می‌شوند، عمر کنسول‌های حال حاضر نیز به اتمام می‌رسد.

دیابلو 4 / Diablo 4

همه آنچه که باید درباره دیابلو 4 بدانید

رونمایی در BlizzCon 2019

بازی Diablo 4 بطور رسمی در نمایشگاه BlizzCon 2019  در تاریخ ۱ نوامبر (۱۰ آبان) رونمایی شد. همچنین تایید شد که تمرکز بازی بر روی کارکتر Lilith، دختر Mephisto است.
مانند نسخه‌های قبلی،‌ دوربین بازی ایزومتریک و سبک بازی اکشن نقش آفرینی است و مناطقی در بازی وجود دارد که بازیکن در برابر بازیکن قرار می‌گیرد. این نسخه برای کنسول‌های Xbox One ،PS4 و PC ساخته خواهد شد.

داستان بازی و موقعیت آن

برای اطلاع کسانی که اتفاقاتِ داخلِ بازی را دنبال نکرده‌اند، دیابلو 4 در ادامه‌ی Diablo 3 Reaper of Souls جریان می‌یابد. بازی از نقطه‌ای شروع می‌شود که فرشته‌ی مرگ، یعنی Malthael، بخش اعظم معبد را نابود کرده و دروازه‌های بهشت بسته شدند. در همین حین که بهشتیان نسبت به اتفاقات معبد بی‌توجه بودند، لیلیث (Lilith) از زندانش فرار می‌کند.
چیزی که ما از محیط بازی می‌دانیم این است که تمام بخش‌های آن باز است، ۵ محیط منحصر به فرد دارد و سیستم تغییرات آب‌و‌هوایی و شب و روز نیز فعال است. انجام ماموریت‌ها اصول معینی ندارد و طبق گفته‌ی کارگردان بازی، به هر طریق که دلتان بخواهد می‌توانید ماموریت‌ها را انجام دهید.

بازی Diablo 4

همیشه باید آنلاین باشید

بازیکنان در بازی برای رویدادهای مشترک مقابل شما ظاهر می‌شوند؛ این بدان معناست که شما باید همیشه آنلاین بازی کنید. این امکانی نیست که بتوانید آن را خاموش کنید اما می‌توانید انتخاب کنید که تک نفره بازی را انجام دهید و به بقیه ملحق نشوید. البته در این خصوص اطلاعات دقیقی در دسترس نیست.

تغییرات توانایی و درخت مهارت

به گفته‌ی سایت یوروگیمر، سیستم قبلی حذف و سیستم جدیدی جایگزین آن شده که باید برای ارتقاء مهارت‌ها، هزینه کنید. در سطوح بالاتر نیز اثرات بیشتری را در اتقاء‌ها مشاهده می‌کنید. به علاوه، هر کلاس دارای درخت مهارتی‌ست که به بازیکنان اجازه می‌دهد تا مهارت‌های شخصیت خود را به دلخواه تنظیم کند. همچنین می‌توانید تجهیزات و سلاح‌ها را با سیستم جدید تقویت کنید.

سیاه‌چاله‌ها و غارت منابع

مانند نسخه‌های پیشین، قرار است زمان زیادی را در سیاه چاله‌ها بگذرانید. این سیاه چاله‌ها شباهت زیادی به دیابلو ۳ دارد که طبق گفته‌ی کارگردان بازی، صدها سیاه چاله برای کشف کردن در بازی هست که درآن صدها آیتم افسانه‌ای برای استفاده وجود دارد.

بازی دیابلو 4

مهارت‌ها

هر کلاس دارای ۵ توانایی از جمله جاخالی دادن و حمله قدرتی است.

چه کلاس‌هایی در دسترس است؟

در زمان انتشار، بازی دیابلو 4 دارای 5 کلاس خواهد بود که سه تای آن را می‌شناسیم. بربر که هم با یک دست و هم با دو دست سلاح حمل می‌کند و چهار جایگاه برای حمل اسلحه دارد. ساحره شخصیت محبوب دیگری‌ است که حملات آن گسترده است و می‌تواند میدان جنگ را کنترل کند. همچنین می‌تواند به توپ انرژی تبدیل شود و دشمنان خود را بسوزاند. کاهن نیز حیوانات را همراه خود دارد (که غیر قابل کنترل هستند) و می‌تواند تغییر ظاهر دهد.

کتاب The Art of Diablo خبر از دیابلو 4 می‌داد

مجله‌ی آلمانی گیم استار کتابی با عنوان «هنر دیابلو» پیدا کرده که در آن تصاویری از پشت صحنه‌ی دیابلو 1 تا 4 وجود دارد. این تصاویر نشان می‌دهد که بازی Diablo 4 از قبل در این کتاب که با همکاری بلیزارد تهیه شده، معرفی شده بود.

دیابلو 4 / Diablo 4

استخدام افراد جدید

شایعات از آنجایی ساخته شد که بلیزارد در سایت خود برای «پروژه‌ای نامعلوم» درخواست استخدام برای 9 شغل را اعلام کرد. این کمپانی به دنبال نقش‌های اصلی بود مانند مهندسین نرم افزار، طراح داستان و تهیه کننده اجرایی.

تمرکز بیشتر برای توسعه

گزارش‌ها حاکی از آن بودند که بلیزارد دیگر درحال کار کردن بر روی استار کرفت نیست و تصمیم گرفته تمرکز خود را بر روی بازی‌های دیابلو 4 و  Overwatch 2 بگذارد. این خبر خوبی‌ست برای کسانی که منتظر اطلاعاتی از بازی Diablo 4 بودند زیرا تیم سازنده تمام تمرکز خود را روی این عنوان گذاشته است.

غیبت در نمایشگاه گیمز کام ۲۰۱۹

بلیزارد طی یک پست اعلام کرد که امسال به مراسم گیمز کام نمی‌رسد. اما دلیل آن چه بود؟
بلیزارد در پستی که منتشر کرد این‌چنین توضیح داد: «جدا از اینکه امسال تمرکز مجددی بر روی توسعه بازی‌های منتشر شده و بازی‌های در دست ساخت گذاشتیم، در گیمز کام ۲۰۱۹ حضور نداریم. این مراسم برای اروپا و جامعه‌ی گیمرها بسیار مهم است اما امسال دیدار با گیمرها در شهر کلن را از دست خواهیم داد. ما همچنین به دنبال این هستیم که اطلاعات بیشتری را درمورد پروژه‌ای که درحال کار بر روی آن هستیم در زمان مناسب منتشر کنیم.»

بازی دیابلو 4 / بازی Diablo 4

در انتها برای جمع بندی این مقاله، مروری بر نکات مهم آن خواهیم داشت. اول اینکه تاریخ انتشار این بازی هنوز بطور دقیق مشخص نیست، اما تنها چیزی که از آن مطمئن هستیم این است که تا 3 سال آینده امکان انتشار بازی دیابلو 4 وجود ندارد. پلتفرم‌های مقصد، پلی استیشن 4، ایکس باکس وان و کامپیوترهای شخصی و احتمالا کنسول‌های نسل بعد است. گیم‌پلی بازی شامل 5 کلاس مختلف است و 3 تای آن یعنی بربر، کاهن و ساحره مشخص شده‌اند. محیط بازی شباهت زیادی به نسخه قبل خود دارد و در تمام مدت، بازی بصورت آنلاین قابل اجرا است.

شما نیز با شنیدن خبر انتشار نسخه‌ی جدید دیابلو هیجان‌زده شدید؟ تریلر و دموی منتشر شده را ببینید و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید.

اولین نفری باشید که به این مطلب رای می‌دهید
امتیاز به مطلب

چه امتیازی به این مطلب میدی؟

دیــدگاههای کاربـــران
بارگذاری ...
دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید

نشانی ایمیل شما در مجله خبری پلازا منتشر نخواهد شد. بخش‌هایی که با علامت * مشخص شده اند اجباری هستند.