شان اشمور به جمع بازیگران فصل دوم سریال پسران (The Boys) پیوست

سریال The Boys یکی از آثار متفاوت و خلاقانه در ژانر ابرقهرمانی است. فصل 2 سریال The Boys هم معرفی شده که در ادامه بیشتر درباره آن صحبت می‌کنیم.

یکی از بهترین سریال‌های سال 2019 که مخاطبان زیادی هم داشت، سریال پسران یا The Boys بود. این مجموعه با نگاهی متفاوت به دنیای ابرقهرمان‌ها، خیلی زود مورد توجه طرفداران این سبک قرار گرفت و به نظر می‌رسد که میان طرفداران مارول و دی سی نیز هوادار پیدا کرده است. حالا خبر خوب آن است که فصل 2 سریال The Boys و حتی گفته می‌شود که فصل سوم نیز در آینده منتشر خواهد شد. این سریال که بر اساس یک مجموعه کمیک اثر گارت انیس و داریک رابرتسون خلق شده، داستان  افراد را روایت می‌کند که قصد دارند در مقابل ابرقهرمانان فاسد بایستند و جلوی خرابکاری‌های آنان را بگیرند. در ادامه به بررسی سریال The Boys فصل دوم ، بازیگران و همچنین اخبار آن می‌پردازیم. با پلازامگ همراه باشید.

آنچه در ادامه می‌خوانید:

مرور اجمالی فصل اول سریال The Boys

سریال The Boys / سریال پسران

پخش این سریال از ماه جولای 2019 آغاز شد و به خاطر داستان و فضای متفاوتی که داشت، خیلی زود توانست نظر بیننده‌ها را جلب کند و به یکی از پرطرفدارترین سریال‌های سال گذشته تبدیل شود. سریال پسران از نظر منتقدان نیز یک اثر خوب و باکیفیت بود و توانست در وبسایت راتن تومیتوز، میانگین نمرات 84 درصد را به ثبت برساند.

داستان این مجموعه در دنیایی اتفاق می‌افتد که ابرقهرمانان به عنوان شخصیت‌های محبوب در جامعه شناخته می‌شوند. اما در پشت ظاهر خوب و مثبتی که این افراد دارند، اکثر آن‌ها به کارهای غیرقانونی و شرارت‌آمیز مشغول هستند. این ابرقهرمان‌ها برای یک کمپانی بزرگ به اسم Vought International کار می‌کنند و در قالب یک تیم قدرتمند به اسم Seven به انجام فعالیت‌های خطرناک می‌پردازند. اما در مقابل آنها، گروهی به اسم Boys حضور دارند که تمام هدفشان مبارزه با ابرقهرمان‌ها و ممانعت از نابودی دنیا توسط آنان است.

فصل دوم سریال The Boys

رهبری گروه Boys به عهده فردی به نام «بیلی بوچر» است که از ابرقهرمانان تنفر دارد. در سوی مقابل، فردی به اسم «هوم‌لندر» به عنوان رهبر ابرقهرمان‌ها شناخته می‌شود. در طول فصل اول سریال The Boys شاهد تقابل این دو گروه بودیم. ضمن اینکه اعضای جدیدی به هر دو گروه اضافه می‌شدند و اتفاقات تازه‌ای را رقم می‌زدند.

فصل اول سریال که در مجموع 8 اپیزود داشت، توانست تنها طی ده روز از زمان انتشارش در شبکه آمازون پرایم، به 8 میلیون بیننده دست پیدا کند و از این نظر، به یکی از موفق‌ترین برنامه‌های این شبکه تبدیل شود.

نقد فصل اول سریال پسران The Boys

مدت زیادی از اعلام تاریخ پخش سریال The Boys فصل 2 نمی‌گذرد. سازندگان این سریال طی یک استریم زنده اعلام کردند که فصل دوم در تاریخ 4 سپتامبر 2020 (14 شهریور 1399) پخش می‌شود. اریک کریپک در این رویداد گفت که برخلاف گذشته، در تاریخ 4 سپتامبر همه اپیزودهای سریال منتشر نمی‌شوند، بلکه تنها سه اپیزود منتشر خواهند شد. پنج اپیزود باقیمانده نیز به صورت هفتگی از آمازون پرایم پخش می‌شوند. بنابراین آخرین قسمت فصل 2 سریال The Boys در تاریخ 9 اکتبر 2020 (18 مهر 1399) منتشر می‌شود. کریپک اعلام کرد که دلیل این تصمیم برای پخش سریال آن است که بیننده‌ها فرصت کافی داشته باشند تا به ماجراهای هر قسمت فکر کنند و برای قسمت بعدی آماده شوند.

علاوه بر این، در رویداد کمیک کان 2020 اعلام شد که فصل سوم سریال The Boys نیز ساخته و منتشر می‌شود. البته در حال حاضر به خاطر شیوع ویروس کرونا، حتی تولید فصل دوم نیز با مشکلاتی مواجه شده و به همین خاطر نمی‌توان پیش‌بینی کرد که فصل سوم در چه تاریخی پخش می‌شود.

تریلر سریال پسران فصل دوم

تریلر فصل دوم سریال پسران چندی پیش به صورت غیرقانونی درز پیدا کرد و در فضای مجازی منتشر شد. بلافاصله پس از انتشار این تریلر، شرکت آمازون پرایم موفق به حذف آن در فضای مجازی شد و از طرفداران خود خواست تا زمان انتشار نسخه رسمی این تریلر صبور باشند. سرانجام تریلر رسمی فصل دوم سریال پسران در تاریخ 8 جولای 2020 مصادف با 18 تیر 99 ،توسط شرکت آمازون منتشر شد. در ادامه تریلر رسمی این سریال را مشاهده می‌کنید.

بازیگران سریال The Boys در فصل دوم

فصل 2 سریال پسران / فصل 2 سریال The Boys

اکثر منتقدان در نقد فصل اول سریال پسران The Boys به بازی خوب بازیگران اصلی اشاره کرده بودند. خوشبختانه اکثر این افراد در فصل دوم نیز حضور خواهند داشت. کارل اربن (در نقش بیلی باچر) به همراه جک کواید (در نقش هیویی)، ارین موریارتی (در نقش استارلایت) و چیس کراوفورد (در نقش دیپ) از جمله بازیگران اصلی فصل اول هستند که در این فصل نیز شاهد هنرنمایی آنها خواهیم بود.

حتی این احتمال وجود دارد که شخصیت‌های کشته شده نیز در فصل دوم حضور داشته باشند؛ یعنی ممکن است آن‌ها را در فلش‌بک‌ها ببینیم. اما از بین بازیگران جدیدی که قرار است در فصل 2 سریال پسران حضور داشته باشند می‌توانیم به آیا کش اشاره کنیم. او نقش یک ابرقهرمان نئونازی به اسم استورم‌فرانت را بازی خواهد کرد. البته این شخصیت در کمیک‌های The Boys مذکر است، اما جنسیت او در سریال تغییر کرده و تا حدودی متحول شده است. در کمیک‌ها شاهد بودیم که استورم‌فرانت دیدگاه‌های نژادپرستانه داشت و همین موضوع باعث شده بود که در مقابل گروه The Boys قرار بگیرد. احتمالا در سریال نیز شاهد چنین شخصیتی از او خواهیم بود.

یکی دیگر از افرادی که شایعه حضورش در فصل 2 سریال The Boys شنیده می‌شود، کسی نیست جز بازیگر محبوب سریال The Walking Dead یعنی جفری دین مورگان. البته از مدت‌ها پیش گمانه‌زنی‌هایی در خصوص اضافه شدن او به The Boys وجود دارد و طرفداران نیز از این موضوع راضی به نظر می‌رسند، اما هنوز این شایعات به تایید نرسیده‌اند. با این حال، کریپک به عنوان شورانر این سریال اعلام کرده که مذاکرات غیر رسمی با مورگان انجام شده است و حتی نقشی را نیز برای او در نظر گرفته‌اند، اما با توجه به اینکه مورگان فعلا درگیر سریال The Walking Dead است، باید بررسی‌های بیشتری صورت بگیرد تا امکان حضور او در فصل 2 سریال پسران یا فصل سوم، سنجیده شود.

تاریخ پخش سریال The Boys فصل 2

یکی از بازیگران فصل اول که مطمئنا در فصل دوم حضور نخواهد داشت، سایمون پگ است که در قالب شخصیت هیو کمپبل به ایفای نقش می‌پرداخت. او چندی پیش مصاحبه‌ای انجام داد و اعلام کرد که از بازی در این سریال رضایت دارد، اما در فصل 2 سریال The Boys مقابل دوربین نمی‌رود.

علاوه بر این، باید به حضور کوتاه جانکارلو اسپوزیتو (بازیگر سریال Breaking Bad) در انتهای فصل اول نیز اشاره کرد. او به عنوان مستر ادگار، رییس کمپانی Vought معرفی شد و حتما تاثیرات زیادی روی داستان فصل 2 سریال The Boys خواهد داشت. با توجه به شخصیت خاصی که این بازیگر دارد، اکثر طرفداران حدس می‌زنند که حضور او به عنوان یک کاراکتر منفی می‌تواند به جذابیت بیشتر سریال کمک کند.

به جز آیا کش که گفتیم نقش شخصیت استورم‌فرانت را در فصل جدید بازی می‌کند، حضور سه بازیگر جدید دیگر هم در این فصل تایید شده که عبارتند از پتون اسوالد، گوران ویسنجیک و کلودیا دومیت. اگر چه هنوز نقش این افراد در سریال به صورت رسمی تعیین نشده، اما گفته می‌شود که ویسنجیک نقش الیستیر آدانا را بازی می‌کند و دومیت هم به عنوان یک سیاست‌مدار در فصل دوم ظاهر می‌شود. هنوز درباره نقش پتون اسوالد هیچ‌گونه گمانه‌زنی وجود ندارد و به همین خاطر پیش‌بینی می‌شود که او حضوری غیرمنتظره در فصل 2 سریال The Boys داشته باشد.

داستان سریال The Boys فصل 2

در فصل اول شاهد تقابل مستقیم دو شخصیت اصلی یعنی بیلی باچر و هوم‌لندر بودیم. باچر اعتقاد داشت که هوم‌لندر باعث خودکشی همسرش شده و به همین خاطر می‌خواست از او انتقام بگیرد. البته در انتهای فصل اول متوجه شدیم که بکا، همسر باچر هنوز زنده است و به صورت مخفیانه، پسرش را بزرگ می‌کند. مطمئنا همین خط داستانی نقش پررنگی را در فصل 2 سریال پسران خواهد داشت و اتفاقات غیرمنتظره دیگری را رقم خواهد زد.

اما همان‌طور که بالاتر هم گفتیم، یکی از شخصیت‌های جدیدی که به جمع ابرقهرمانان این سریال اضافه می‌شود، استورم‌فرانت است. این شخصیت جایگزین ترنس‌لوسنت در گروه Seven خواهد بود. بر اساس اطلاعات کمی که از این شخصیت داریم، او به لایوهای اینستاگرامی علاقه زیادی دارد (!) و از این روش برای تبلیغ کردن خودش استفاده می‌کند. از قرار معلوم استورم‌فرانت نقش مهمی هم در داستان سریال The Boys فصل 2 خواهد داشت. البته اگر با کمیک‌های The Boys هم آشنا باشید، حتما می‌دانید بلک نوآر در آینده نقش خیلی پررنگی خواهد داشت. در اینجا قصد نداریم بگوییم که چه کسی پشت نقاب این شخصیت مخفی شده، اما او باعث تغییرات بزرگی در گروه و همچنین در داستان سریال می‌شود.

فصل 2 سریال The Boys

اخبار جدید از فصل 2 سریال The Boys

در این بخش به تازه‎ترین اخبار مربوط به فصل دوم سریال پسران خواهیم پرداخت.

حضور شان اشمور در ترکیب بازیگران فصل دوم

بازیگران سریال The Boys فصل 2

چندی پیش پس از انتشار تصویری از حضور شان اشمور در فصل دوم سریال The Boys در نقش Lamplighter، طرفداران این سریال از حضور این بازیگر در فصل دوم سریال پسران باخبر شدند. شان اشمور که شهرت خود را مدیون بازی در سری فیلم‌های ایکس من و در نقش بابی دریک یا همان مرد یخی است.علاوه بر ایکس من، شان اشمور تجربه بازی در فیلم Quantum Break و صداپیشگی در بازی The Dark Pictures Anthology: Man of Medan را نیز دارد.

اشمور در فصل دوم سریال The Boys در نقش ابرقهرمانی به نام Lamplighter ظاهر می‌شود که به عضویت گروه The Seven در خواهد آمد. اما این تمام ماجرا نیست . طبق کمیک‌های قبلی این داستان، Lamplighter  به ظاهر در گذشته نیز ارتباطاتی با گروه The Boys داشته است و در از هم پاشیدن این گروه که هشت سال پیش اتفاق افتاده است نقش مهمی ایفا کرده است.اکنون و با دوباره پیوستن او به این گروه باید شاهد بروز تنش‌های جدیدی برای بوچر و گروهش باشیم.

فصل دوم سریال The Boys خونین‌تر از پیش خواهد بود!

سریال The Boys

بعد از انتشار تصویر جدیدی که عوامل سریال پسران از فصل دوم این سریال منتشر کردند، گمانه زنی‌ها در مورد تم داستانی این فصل بیشتر از پیش شد. در این تصویر شاهد حضور شخصیت‌های اصلی این سریال با چهره‌های خونین و ضرب دیده هستیم. بسیاری معتقدند که عوامل سریال پسران با انتشار این عکس از فصل دوم قصد داشته‌اند که هواداران خود را با حال و هوای فصل 2 سریال The Boys آشنا کنند و به نوعی نوید فیلمی خشن‌تر و با صحنه‌های اکشن بیشتری را به مخاطبان خود دهند.

تکمیل گروه بازیگران سریال The Boys فصل 2

پیش از این تنها نام تعدادی از بازیگران فصل دوم سریال پسران به خبرگزاری‌ها اعلام شده بود اما اکنون به نظر می‌رسد که تیم بازیگران این پروژه تکمیل شده است و بازیگران جدید بسیاری به فصل 2 سریال پسران پیوسته‌اند. از جمله دیگر بازیگران فصل دوم سریال پسران که به تازگی به این پروژه پیوسته‌اند، می‌توان به کارل اربن، آنتونی استار، جک کواید، لاز آلونسو، ارین موریارتی، کارن فوکوهارا، تومر کاپون، دومینیک مک الیگوت، جسی آشر، چیس کرافورد، نیتن میچل، جیانکارلو اسپوزیتو، جنیفر اسپوزیتو، سایمون پگ، آیا کش، گوران ویسنجیک، پتن اسوالت و کلودیا دومیت، اشاره کرد.

فصل 2 سریال پسران

تولید برنامه اختصاصی Inside The Boys برای فصل دوم این سریال

طبق خبرهای به دست آمده، هر قسمت از فصل دوم سریال The Boys برنامه‌ای اختصاصی را نیز به دنبال خود نمایش می‌دهد. این برنامه که در دسته برنامه‌های After Show قرار می‌گیرد پس از هر قسمت فصل دوم این سریال با حضور یک مجری و تعدادی مهمان از جمله بازیگران، عوامل و سازندگان این فصل اجرا می‌شود که در آن به سوال‌های رایج مخاطبان پاسخ داده شده و همچنین به تجربه بازیگران در این فصل می‌پردازد. اجرای این افتر شو به عهده آیشا تایلر هنرمند شناخته شده آمریکایی است.

سریال پسران یکی از بهترین سریال‌های سال گذشته بود و با مجموعه بازیگران قدرتمند و همچنین نگاهی متفاوت نسبت به دیگر فیلم های ابرقهرمانی به این ژانر، توانست به یک اثر ناب و اورجینال تبدیل شود. امیدواریم فصل 2 سریال The Boys درخشان‌تر باشد و بتواند داستان این مجموعه را به شکل مناسبی گسترش دهد. نظر شما درباره این سریال چیست؟ آیا فصل اول آن را تماشا کرده‌اید؟ لطفا دیدگاه‌های خود را در این زمینه با ما به اشتراک بگذارید.

امتیاز به مطلب

چه امتیازی به این مطلب میدی؟

دیــدگاههای کاربـــران
بارگذاری ...
دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید

نشانی ایمیل شما در مجله خبری پلازا منتشر نخواهد شد. بخش‌هایی که با علامت * مشخص شده اند اجباری هستند.