بررسی کامل سریال پسران | فصل سوم سریال The Boys و هرآنچه از آن می دانیم

هنوز زمان زیادی از انتشار فصل 2 سریال The Boys نمی‌گذرد که خبر تولید فصل 3 سریال The Boy تایید شد. در این مطلب نگاهی به اطلاعات فصل سوم پسران می‌اندازیم و فصل‌های پیشین آن را نیز مورد بررسی قرار می‌دهیم.

یکی از بهترین سریال‌های سال 2019 که مخاطبان زیادی هم داشت، سریال پسران یا The Boys بود. این مجموعه با نگاهی متفاوت به دنیای ابرقهرمان‌ها، خیلی زود مورد توجه طرفداران این سبک قرار گرفت و به نظر می‌رسد که میان طرفداران مارول و دی سی نیز هوادار پیدا کرده است.  این سریال که بر اساس یک مجموعه کمیک اثر گارت انیس و داریک رابرتسون خلق شده، داستان  افراد را روایت می‌کند که قصد دارند در مقابل ابرقهرمانان فاسد بایستند و جلوی خرابکاری‌های آنان را بگیرند.حال با گذشت مدت اندکی از انتشار سریال the boys فصل دوم، خبر ساخت فصل سوم این سریال نیز تایید شد. انتشار این خبر سبب شادی بسیاری از هواداران این سریال ابر قهرمانی شد. در ادامه به بررسی سریال The Boys فصل دوم ، بازیگران و همچنین اخبار آن می‌پردازیم. با پلازامگ همراه باشید.

تاریخ پخش سریال The Boys فصل 2

آنچه در ادامه می‌خوانید:

مروری بر فصل اول و دوم سریال The Boys

پیش از آنکه به بررسی اطلاعات تایید شده از فصل سوم سریال The Boys بپردازیم، لازم است تا نگاهی به فصل‌های قبلی آن بیندازیم تا بیشتر با حال و هوا و داستان کلی سریال پسران، آشنا شویم. اگر شما نیز از جمله افرادی هستید که هنوز این سریال را تماشا نکرده‌اند، با مطالعه این بخش تصمیم خود را برای تماشای آن خواهید گرفت. با ما همراه باشید.

فصل اول سریال پسران

سریال The Boys / سریال پسران

پخش این سریال از ماه جولای 2019 آغاز شد و به خاطر داستان و فضای متفاوتی که داشت، خیلی زود توانست نظر بیننده‌ها را جلب کند و به یکی از پرطرفدارترین سریال‌های سال گذشته تبدیل شود. سریال پسران از نظر منتقدان نیز یک اثر خوب و باکیفیت بود و توانست در وبسایت راتن تومیتوز، میانگین نمرات 84 درصد را به ثبت برساند.

داستان این مجموعه در دنیایی اتفاق می‌افتد که ابرقهرمانان به عنوان شخصیت‌های محبوب در جامعه شناخته می‌شوند. اما در پشت ظاهر خوب و مثبتی که این افراد دارند، اکثر آن‌ها به کارهای غیرقانونی و شرارت‌آمیز مشغول هستند. این ابرقهرمان‌ها برای یک کمپانی بزرگ به اسم Vought International کار می‌کنند و در قالب یک تیم قدرتمند به اسم Seven به انجام فعالیت‌های خطرناک می‌پردازند. اما در مقابل آنها، گروهی به اسم Boys حضور دارند که تمام هدفشان مبارزه با ابرقهرمان‌ها و ممانعت از نابودی دنیا توسط آنان است.

فصل دوم سریال The Boys

رهبری گروه Boys به عهده فردی به نام «بیلی بوچر» است که از ابرقهرمانان تنفر دارد. در سوی مقابل، فردی به اسم «هوم‌لندر» به عنوان رهبر ابرقهرمان‌ها شناخته می‌شود. در طول فصل اول سریال The Boys شاهد تقابل این دو گروه بودیم. ضمن اینکه اعضای جدیدی به هر دو گروه اضافه می‌شدند و اتفاقات تازه‌ای را رقم می‌زدند.

فصل اول سریال که در مجموع 8 اپیزود داشت، توانست تنها طی ده روز از زمان انتشارش در شبکه آمازون پرایم، به 8 میلیون بیننده دست پیدا کند و از این نظر، به یکی از موفق‌ترین برنامه‌های این شبکه تبدیل شود.

فصل دوم سریال پسران

نقد فصل اول سریال پسران The Boys

تاریخ پخش فصل 2 سریال The Boys

سازندگان این سریال، چندین ماه پیش، طی یک استریم زنده اعلام کردند که فصل دوم در تاریخ 4 سپتامبر 2020 (14 شهریور 1399) پخش می‌شود. اریک کریپک در این رویداد گفت که برخلاف گذشته، در تاریخ 4 سپتامبر همه اپیزودهای سریال منتشر نمی‌شوند، بلکه تنها سه اپیزود منتشر خواهند شد. پنج اپیزود باقیمانده نیز به صورت هفتگی از آمازون پرایم پخش می‌شوند. بنابراین آخرین قسمت فصل 2 سریال The Boys در تاریخ 9 اکتبر 2020 (18 مهر 1399) منتشر شد. کریپک اعلام کرد که دلیل این تصمیم برای پخش سریال آن است که بیننده‌ها فرصت کافی داشته باشند تا به ماجراهای هر قسمت فکر کنند و برای قسمت بعدی آماده شوند.

تاریخ پخش سریال The Boys فصل 2

در بخش بعدی این مطلب می‌توانید اقدام به دانلود فصل‌های اول و دوم سریال The Boys نمایید.

تریلر سریال پسران فصل دوم

تریلر فصل دوم سریال پسران چندی پیش به صورت غیرقانونی درز پیدا کرد و در فضای مجازی منتشر شد. بلافاصله پس از انتشار این تریلر، شرکت آمازون پرایم موفق به حذف آن در فضای مجازی شد و از طرفداران خود خواست تا زمان انتشار نسخه رسمی این تریلر صبور باشند. سرانجام تریلر رسمی فصل دوم سریال پسران در تاریخ 8 جولای 2020 مصادف با 18 تیر 99 ،توسط شرکت آمازون منتشر شد. در ادامه تریلر رسمی این سریال را مشاهده می‌کنید.

بازیگران فصل دوم سریال The Boys

اکثر منتقدان در نقد فصل اول سریال پسران The Boys به بازی خوب بازیگران اصلی اشاره کرده بودند. خوشبختانه اکثر این افراد در فصل دوم نیز حضور داشتند. کارل اربن (در نقش بیلی باچر) به همراه جک کواید (در نقش هیویی)، ارین موریارتی (در نقش استارلایت) و چیس کراوفورد (در نقش دیپ) از جمله بازیگران اصلی فصل اول هستند که در این فصل نیز شاهد هنرنمایی آن‌ها بودیم.

داستان سریال The Boys فصل 2

در فصل اول شاهد تقابل مستقیم دو شخصیت اصلی یعنی بیلی باچر و هوم‌لندر بودیم. باچر اعتقاد داشت که هوم‌لندر باعث خودکشی همسرش شده و به همین خاطر می‌خواست از او انتقام بگیرد. البته در انتهای فصل اول متوجه شدیم که بکا، همسر باچر هنوز زنده است و به صورت مخفیانه، پسرش را بزرگ می‌کند.همین خط داستانی نقش پررنگی را در فصل 2 سریال پسران داشت و اتفاقات غیرمنتظره دیگری را رقم زد.

فصل 2 سریال پسران / فصل 2 سریال The Boys

اما همان‌طور که گفتیم، یکی از شخصیت‌های جدیدی که به جمع ابرقهرمانان این سریال اضافه می‌شود، استورم‌فرانت است. این شخصیت جایگزین ترنس‌لوسنت در گروه Seven خواهد بود. او به لایوهای اینستاگرامی علاقه زیادی دارد (!) و از این روش برای تبلیغ کردن خودش استفاده می‌کند.استورم‌فرانت نقش مهمی هم در داستان سریال The Boys فصل 2 دارد. البته اگر با کمیک‌های The Boys هم آشنا باشید، حتما می‌دانید بلک نوآر نیز نقش خیلی پررنگی خواهد داشت. در اینجا قصد نداریم بگوییم که چه کسی پشت نقاب این شخصیت مخفی شده، اما او باعث تغییرات بزرگی در گروه و همچنین در داستان سریال می‌شود.

دانلود سریال The Boys

برای دانلود فصل اول و دوم سریال پسران با زیرنویس فارسی چسبیده، کافی است کیفیت مورد نظر خود را انتخاب کرده و از طریق لینک‌های زیر این سریال جذاب را دانلود نمایید.

دانلود فصل اول سریال The Boys

دانلود قسمت هشتم با کیفیت 720p و حجم 440 مگابایت

دانلود قسمت هشتم با کیفیت 1080p و حجم 900 مگابایت

نکات جذاب فصل 2 سریال The Boys

در این بخش به بررسی حواشی و نکات جذاب فصل دوم سریال پسران خواهیم پرداخت.

حضور شان اشمور در ترکیب بازیگران فصل دوم

بازیگران سریال The Boys فصل 2

چندی پیش پس از انتشار تصویری از حضور شان اشمور در فصل دوم سریال The Boys در نقش Lamplighter، طرفداران این سریال از حضور این بازیگر در فصل دوم سریال پسران باخبر شدند. شان اشمور که شهرت خود را مدیون بازی در سری فیلم‌های ایکس من و در نقش بابی دریک یا همان مرد یخی است. علاوه بر ایکس من، شان اشمور تجربه بازی در فیلم Quantum Break و صداپیشگی در بازی The Dark Pictures Anthology: Man of Medan را نیز دارد.

اشمور در فصل دوم سریال The Boys در نقش ابرقهرمانی به نام Lamplighter ظاهر می‌شود که به عضویت گروه The Seven در خواهد آمد. اما این تمام ماجرا نیست . طبق کمیک‌های قبلی این داستان، Lamplighter  به ظاهر در گذشته نیز ارتباطاتی با گروه The Boys داشته است و در از هم پاشیدن این گروه که هشت سال پیش اتفاق افتاده است نقش مهمی ایفا کرده است. اکنون و با دوباره پیوستن او به این گروه باید شاهد بروز تنش‌های جدیدی برای بوچر و گروهش باشیم.

فصل دوم سریال The Boys خونین‌تر از پیش خواهد بود!

سریال The Boys

بعد از انتشار تصویر جدیدی که عوامل سریال پسران از فصل دوم این سریال منتشر کردند، گمانه زنی‌ها در مورد تم داستانی این فصل بیشتر از پیش شد. در این تصویر شاهد حضور شخصیت‌های اصلی این سریال با چهره‌های خونین و ضرب دیده هستیم. بسیاری معتقدند که عوامل سریال پسران با انتشار این عکس از فصل دوم قصد داشته‌اند که هواداران خود را با حال و هوای فصل 2 سریال The Boys آشنا کنند و به نوعی نوید فیلمی خشن‌تر و با صحنه‌های اکشن بیشتری را به مخاطبان خود دهند.

تولید برنامه اختصاصی Inside The Boys برای فصل دوم این سریال

طبق خبرهای به دست آمده، هر قسمت از فصل دوم سریال The Boys برنامه‌ای اختصاصی را نیز به دنبال خود نمایش می‌دهد. این برنامه که در دسته برنامه‌های After Show قرار می‌گیرد پس از هر قسمت فصل دوم این سریال با حضور یک مجری و تعدادی مهمان از جمله بازیگران، عوامل و سازندگان این فصل اجرا می‌شود که در آن به سوال‌های رایج مخاطبان پاسخ داده شده و همچنین به تجربه بازیگران در این فصل می‌پردازد. اجرای این افتر شو به عهده آیشا تایلر هنرمند شناخته شده آمریکایی است.

فصل 2 سریال پسران

فصل سوم سریال The Boys

حال پس از بررسی جامع و کامل فصول قبلی سریال پسران، وقت آن است تا اخبار و اطلاعات مربوط به فصل سوم سریال The Boys را با شما عزیزان در میان بگذاریم. پس اگر شما نیز از طرفداران این سریال هستید، مطالعه این بخش را از دست ندهید.

تاریخ انتشار فصل سوم The Boys

جولای امسال مصادف با تیر 99، در حالی که هنوز تا انتشار فصل دوم سریال پسران، زمان نسبتا زیادی باقی مانده بود، خبر تولید فصل سوم The Boys به گوش رسید. در مراسم کمیک کان امسال، تهیه‌کننده سریال پسران ، اریک کریپک، خبر از آمادگی تیم سازنده برای ساخت فصل 3 سریال The Boys ،داد. انتشار این خبر با تایید شرکت آمازون و در پی آن، شادی فراوان هواداران این سریال ابر قهرمانی واقع شد. کریپک در ادامه افزود:

شبکه آمازون در جهت افزایش میزان مخاطبان خود و همچنین راضی کردن هرچه بیشتر آنان، دست به تلاشی، شایان تقدیر زده است. این شبکه برای ساخت و انتشار فصل سوم سریال محبوب پسران، آمادگی خود را اعلام کرده است. هم اکنون من به همراه سایر نویسندگان این تیم، سخت مشغول تهیه فیلمنامه سریال پسران فصل 3 هستیم. تلاش ما بر این است که هرچه زودتر این مرحله را با موفقیت به اتمام برسانیم اما فعلا باید گفت که ساخت این سریال انرژی و زمان بسیاری را می‌طلبد و از هواداران The Boys می‌خواهم که با شکیبایی در انتظار فصل جدید بمانند.

سریال the boy فصل سوم

همانطور که از صحبت‌های تهیه‌کننده این سریال بر می‌آید، فصل 3 هنوز در مرحله پیش تولید قرار دارد و تاریخ دقیقی برای شروع فیلمبرداری و سپس انتشار آن اعلام نشده است. کریپک در مصاحیه خود اعلام کرد که احتمالا فیلمبرداری فصل 3 سریال پسران ،اوایل سال 2021 آغاز خواهد شد. البته به دلیل نامعلوم بودن شرایط پاندمی کرونا، این تاریخ ممکن است متغیر باشد. بنابراین تا سال 2022 نباید منتظر انتشار فصل سوم پسران باشیم.

داستان فصل 3 سریال The boys

هنوز هیچ خبری مبنی بر چگونگی داستان فصل سوم پسران به بیرون درز نکرده است و حتی بازیگران و برخی عوامل سریال نیز از سیر نوشتاری فیلمنامه بی‌خبر هستند. آنتونی استار بازیگر نقش هوم لندر در مصاحبه اخیرش در پاسخ به پرسش خبرنگار از داستان فصل 3 اعلام کرد:

هنوز به ما بازیگران نیز اطلاعاتی در موردخط سیر داستان در فصل سوم داده نشده است. تنها سخنی که بین من و اریک (تهیه‌کننده) درباره فصل سه رد و بدل شد دو کلمه بیش نبوده است. اریک تنها کلماتی که در توصیف نقش هوم لندر فصل سوم سریال به من گفت ” دیوانه قاتل” بود! و هنوز نمی‌دانم که او چه نفشه‌ای برای شخصیت من در فصل 3 کشیده است.

فصل سوم سریال the boy

در فصل دوم شاهد کشمکش‌ها و چالش‌های Starlight برای ورود به گروه The Seven بودیم و این موضوع نقش پررنگی را در قصل سوم پسران خواهد داشت و به احتمال زیاد شاهد ادامه این خط داستانی باشیم. و علاوه بر این به احتمال زیاد شاهد تکامل شخصیت Stormfront  باشیم و اطلاعات بیشتری را از او در این فصل دریابیم.

بازیگران سریال پسران فصل 3

مانند فصول گذشته، ترکیب بازیگران اصلی فصل سوم سریال پسران به منوال سابق بوده است. بازیگرانی چون جک کواید (Jack Quaid) در نقش Hughie، لاز الونسو (Laz Alonso) در نقش (Mother’s Mild)، تامر کاپون (Tomer Capon) در نقش رنچی (Frenchie) و کارن فوکوهارا (Karen Fukuhara) در نقش The Female به طور حتم در فصل سوم حضور خواهند داشت. به علاوه با توجه به اتفاقات و داستان‌های تازه‌ای که در فصل سوم رخ می‌دهند باید شاهد ظهور چهره‌های جدید و شخصیت‌های تازه‌ای در فصل جدید The Boys باشیم. از جمله بازیگرانی که قرار است در فصل سوم سریال پسران، به ایفای نقش بپردازند،جنسن اکلس بازیگر مشهور سریال Super Natural است که قرار است ایفاگر نقش Soldier Boy در فصل سوم The Boys باشد.

سریال boys فصل 3

کلام آخر

سریال پسران یکی از بهترین سریال‌های سال گذشته بود و با مجموعه بازیگران قدرتمند و همچنین نگاهی متفاوت نسبت به دیگر فیلم های ابرقهرمانی به این ژانر، توانست به یک اثر ناب و اورجینال تبدیل شود. امیدواریم فصل 3 سریال The Boys درخشان‌تر باشد و بتواند داستان این مجموعه را به شکل مناسبی گسترش دهد. نظر شما درباره این سریال چیست؟ آیا فصل اول و دوم  آن را تماشا کرده‌اید؟ لطفا دیدگاه‌های خود را در این زمینه با ما به اشتراک بگذارید.

امتیاز به مطلب

چه امتیازی به این مطلب میدی؟

دیــدگاههای کاربـــران
بارگذاری ...
دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید

نشانی ایمیل شما در مجله خبری پلازا منتشر نخواهد شد. بخش‌هایی که با علامت * مشخص شده اند اجباری هستند.