نرم افزارهای بسیاری برای سیستم عامل ویندوز طراحی شدهاست که همین تنوع زیاد میتواند انتخاب نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر مناسب را دشوار کند. پس برای آشنایی با ضروری ترین نرم افزارهای کاربردی ویندوز همراه پلازامگ باشد.
احتمالا اولین کاری که پس از خرید لپتاپ یا تعویض ویندوز خود انجام میدهید این است که لیست نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر شخصی خود را آماده کنید. شناخت ضروری ترین نرم افزار های کاربردی ویندوز به شما در افزایش بهرهوری کامپیوتر تان کمک میکند و مانع از غرق شدن ویندوز در دریایی از نرم افزارهای غیر مفید میشود که نتیجهای جز کند و سنگین شدن کامپیوتر را در برندارد. پلازامگ اینبار شما را با بهترین نرم افزار های کاربردی بعد از نصب ویندوز آشنا میکند. در ضمن لینک دانلود هر یک از این بهترین برنامه های ویندوز را هم برایتان آوردهایم تا به راحتی بتوانید این نرم افزارها را نصب کرده و از آنها بهره ببرید.
بهترین برنامه های کاربردی کامیپوتر در ویندوز
در ادامه بهترین نرم افزار های کاربردی بعد از نصب ویندوز را برایتان معرفی خواهیم کرد.
نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر؛ مرورگر گوگل کروم
قطعا یکی نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر، مرورگر گوگل کروم است. این نرم افزار سرعت بسیار بالایی دارد و شامل ریزهکاریهایی است که کار کردن با آن را برای کاربر راحتتر میکند؛ مثل جستجوی سریع عکس و…
البته نرم افزار گوگل کروم اشکالاتی هم دارد. یکی از ایرادات این نرم افزار این است که حجم زیادی از حافظه موقتی یا اصطلاحا حافظه رم را اشغال میکند. میتوانید از مرورگرهای دیگری مانند فایرفاکس یا اپرا نیز استفاده کنید.
لینک دانلود نرم افزار کاربردی گوگل کروم
نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر؛ مجموعه آفیس
مجموعه آفیس را میتوان عضو ثابت و بسیار کاربردی لیست بهترین برنامه های ویندوز هر شخصی به حساب آورد. حدود سی سال است که وجود نرم افزار های آفیس روی هر سیستمی برای انجام فعالیتهای مختلف کاری و خانگی لازم و ضروری است. چه بخواهید یک نامه بنویسید، یا فایل ارائهای برای استادتان بسازید یا امور مالی خود را مدیریت کنید، مجموعه آفیس همه برنامههای لازم برای انجام این کارها را دارد. مثلا میتوانید در برنامه Word بنویسید، با استفاده از برنامه پاورپوینت فایلی برای ارائه دانشگاهتان بسازید و سپس توسط Outlook، آن را برای همکلاسیهایتان ارسال کنید.
لینک دانلود نرم افزار های کاربردی آفیس
ضروری ترین نرم افزارهای کامپیوتر؛ نرم افزار مدیریت دانلود( Internet Download Manager)
نرم افزار مدیریت دانلود (Internet Download Manager) را میتوان از ضروری ترین نرم افزارهای ویندوز به حساب آورد است. این نرم افزار سرعت دانلود شما را تا 5 برابر افزایش میدهد. همچنین میتوانید با استفاده از این نرم افزار فرآیند دانلود خود را متوقف کرده و دوباره از سر بگیرید و یا برای دانلود به آن برنامه بدهید. این قابلیت باعث میشود که حتی اگر به علت قطعی اینترنت، خاموش شدن کامپیوتر و… پروسه دانلود قطع شد، بتوانید دوباره پس از رفع شدن مشکل دانلود را از سر بگیرید. رابط کاربری ساده IDM استفاده از این نرم افزار را بسیار ساده میکند. پس با توجه قابلیتهای فراوان IDM جای هیچ تعجبی نیست که چرا این برنامه در لیست نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر قرار دارد.
لینک دانلود نرم افزار کاربردی (Internet Download Manager (IDM
ضروری ترین نرم افزارهای کامپیوتر؛ نرم افزار فشرده سازی WinRar
یکی دیگر از نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر بعد از نصب ویندوز، نرم افزار فشرده سازی WinRar است. WinRar نرم افزار قدرتمندی است که میتواند از اطلاعات شما پشتیبانی تهیه کرده و سایز ضمیمههایی که میخواهید آنها را ایمیل کنید، کاهش دهد. همچنین با استفاده از این نرم افزار میتوانید فایلهای فشرده شده را از این حالت خارج کنید یا برعکس. علاوه بر این با استفاده از نرم افزار فشرده سازی WinRar میتوانید آرشیوهای جدیدی با فرمتهای ZIP و RAR ایجاد کنید.
لینک دانلود نرم افزار کاربردی WinRar
ضروری ترین نرم افزارهای ویندوز؛ Malwarebytes Anti-Malware
نرم افزارهای امنیتی مثل آنتیویروس و آنتیمالور (بدافزار) از ضروری ترین نرم افزارهای ویندوز هستند که قبل از هر برنامهی دیگر باید و حتما آنها را نصب کرد. اگر ویندوز کامپیوترتان Windows 10 است، خود این ویندوز سیستم آنتی ویروسی دارد که میتواند برای بسیاری از افراد کافی باشد، ولی به هر حال داشتن برنامه دومی که بتواند از سیستم شما دفاع کند، کاری هوشمندانه است. یکی از بهترین برنامههای ضدبدافزار در ویندوز است که میتوانید روی سیستم خود نصب کنید، Malwarebytes است. این Anti Malware میتواند بدافزار و نرم افزارهای مخربی که از سد آنتیویروس عبور کردهاند و که ممکن است به سیستم تان آسیب برساند را شناسایی کند و آنها را از بین ببرد.
لینک دانلود نرم افزار کاربردی Malwarebytes Anti-Malware
ضروری ترین نرم افزارهای ویندوز؛ پلیر VLC
یکی دیگر از نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر بعد از نصب ویندوز، پلیر VLC است. استفاده از پلیر پیشفرض ویندوز راحت و ساده است، اما مشکلی که دارد این است که نمیتواند همه فایلها را پخش کند. به همین دلیل بهتر است از پلیر VLC استفاده کنید. با استفاده از این پلیر، نه تنها امکان پخش ویدیوهای متنوع با فرمتهای مختلف را دارید، بلکه میتوانید آنها را به فرمت دیگری نیز تبدیل کنید. این قابلیت پلیر موسیقی VLC به درد مواقعی میخورد که بخواهید فرمت ویدیو را به فرمتی تبدیل کنید که بتوان آن را روی تلفن همراه پخش کرد. همچنین با استفاده از این نرم افزار میتوانید افکتهای خاصی برای ویدیوهایی که میسازید، بگذارید.
لینک دانلود نرم افزار کاربردی پلیر VLC
نرم افزار خواندن پی دی اف Adobe Acrobat Reader DC
Adobe Acrobat Reader DC یکی دیگر از نرم افزار های کاربردی بعد از نصب ویندوز است. احتمالا این نرم افزار یکی از قدرتمندترین و مفیدترین برنامههای خواندن PDF محسوب میشود.
غیر ممکن است که یکی از نرمافزارهای شرکت ادوبی در لیست نرم افزارهای کاربردی ویندوز هر کامپیوتری نباشد. نرم افزار Adobe Acrobat Reader DC امکانات مختلفی دارد؛ از جمله حالتهای مختلف خواندن مطالب، هایلایت کردن متون، یادداشتگذاری، امضا و مُهر دیجیتالی و غیره. همچنین با استفاده از این نرم افزار میتوانید چند فایل PDF را در صفحههای مختلف باز کرده و همزمان همه آنها را با هم مطالعه کنید. در ضمن یکی دیگر از نکات مثبت نرم افزار Adobe Acrobat Reader DC این است که این نرم افزار قدرتمند فایلهای با حجم بالا را هم به راحتی باز میکند.
لینک دانلود نرم افزار کاربردی Adobe Acrobat Reader DC
نرم افزارهای کاربردی ویندوز: فتوشاپ Adobe Photoshop CC
یکی دیگر از نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر بعد از نصب ویندوز، نرم افزار فتوشاپ Adobe Photoshop CC است. با استفاده از این نرم افزار میتوانید عکسهای مختلف را ویرایش یا بازسازی کنید. همچنین با استفاده از Adobe Photoshop CC میتوانید عکسهای مختلفی بسازید یا آنها را با یکدیگر ترکیب کنید.
لینک دانلود نرم افزار کاربردی Adobe Photoshop CC
بهترین برنامه های ویندوز؛ نرم افزار فارسی نویس پارسی نگار
در ادامه معرفی بهترین برنامه های ویندوز به نرم افزار فارسی نویس پارسی نگار یا همان LeoMoon ParsiNegar میرسیم. این نرم افزار دارای دو بخش «صفحه کلید سیستمی» و «ویرایشگر یونیکد» است. با استفاده از صفحه کلید سیستمی میتوانید تایپ فارسی استاندارد انجام دهید. اگر بخواهید در نرم افزارهای گرافیکی تایپ کنید، با استفاده از قابلیت «ویرایشگر یونیکد» این کار امکانپذیر است. این نرم افزار کمحجم و ساده بوده و برای تایپ در نرمافزارهایی مانند فتوشاپ کار را بسیار آسان میکند. همچنین از امتیازات دیگر نرم افزار فارسی نویس پارسی نگار LeoMoon ParsiNegar این است که فونتهای متعددی دارد و هر کدام را که بخواهید، میتوانید انتخاب کرده و سپس شروع به تایپ کنید.
لینک دانلود نرم افزار کاربردی LeoMoon ParsiNegar
ضروری ترین برنامه های ویندوز؛ Adobe Flash Player
Adobe Flash Player یکی دیگر از نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر بعد از نصب ویندوز است. با استفاده از این نرم افزار میتوانید فایلهای چند رسانهای، ویدیوهای اینترنتی و محتواهایی که با استفاده از پلتفرم Adobe Flash ایجاد شده است را پخش کنید. این نرم افزار قابلیت نصب روی مرورگر یا تلفن همراهتان را دارد.
لینک دانلود نرم افزار کاربردی Adobe Flash Player
نرم افزارهای کاربردی ویندوز؛ Screenshots: ShareX
با استفاده از این نرم افزار میتوانید از صفحه دسکتاپتان عکس بگیرید. مثلا اگر بخواهید اطلاعات مهمی که روی دسکتاپ سیستمتان است را ثبت کنید، میتوانید با استفاده از این نرم افزار از صفحه دسکتاپ خود عکس بگیرید. پس بهتر است حتما ShareX را در لیست نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر خود قرار دهید.
نرم افزار ShareX بهترین نرم افزار اسکرین شات است. این نرم افزار دارای بهترین روشهای عکس گرفتن، سیستم قدرتمندی برای تدوین عکسها، مراحل اتوماتیک پس از اسکرین شات و ابزارهای اضافه مانند خطکش، قطره چکان و… است.
لینک دانلود نرم افزار کاربردی Adobe Flash Player
ضروری ترین برنامه های ویندوز؛ Duolingo
سعی دارید مهارتهای زبانی خود را تقویت کنید؟ برای کلاس زبان کمی کمک نیاز دارید؟ قصد سفر به یک کشور خارجی را دارید؟ و یا کلا برنامههای آموزش زیان در لیست ضروری ترین نرم افزارهای ویندوز شما جایی دارد، این برنامه رایگان دقیقاً همان چیزی است که به دنبال آن هستید. Duolingo را میتوان از بهترین برنامه های ویندوز در زمینه آموزش زبان دانست. البته این برنامه قابل اجرا برروی تلفنهای هوشمند نیز است. این برنامه از زبانهای زیادی پشتیبانی میکند و طی مراحلی گام به گام یک زبان جدید را به شما آموزش میدهد.
دانلود نرم افزار کاربردی Duolingo
بهترین برنامه های ویندوز؛ Microsoft To Do
اگر تا به حال نرمافزاری برای برنامهریزی و مدیریت کارهای خود نداشتهاید پیشنهاد ما به شما Microsoft To Do. این برنامه یکی از نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر در زمینه برنامهریزی و مدیریت کارهای شخص است. Microsoft To Do یک برنامه مبنی بر فضای ابری است و به صورت مالتی پلتفرم عمل میکند و به همین دلیل میتوانید کارها و فعالیتهای خود را هم در فضای وب و هم در موبایل و ویندوز مدیریت کنید. کارها و برنامههای خود را بهصورت روزانه،هفتگی و ماهانه در این نرمافزار وارد کنید و نظم و انظباط بیشتری به زندگی خود بدهید.
دانلود نرم افزار کاربردی Microsoft To Do
بهترین برنامه های ویندوز؛ Skype
اسکایپ همچنان محبوبترین نرم افزار برای برقراری تماس صوتی و تصویری در پلتفرمهای مختلف از جمله ویندوز است. این برنامه کاملا رایگان است و از زبانهای بسیاری پشتیبانی میکند و امکان به اشتراک گذاری صفحه دسکتاپ کامپیوتر در حین تماس ویدویی ایم برنامه را بسیار مناسب آموزشهای آنلاین و از را دور کردهاست و به همین علت است که در بین ضروری ترین نرم افزارهای ویندوز قرار میگیرد. اگر از مرورگر گوگل کروم یا مایکروسافت اج استفاده میکنید میتوانید از Skype تحت وب استفاده کنید و نیازی به نصب آن نیست.
دانلود نرم افزار کاربردی Skype
بهترین برنامه های ویندوز؛ Microsoft Sticky Notes
اگر برای جلوگیری از فراموش کردن کارهای مهم خود عادت به یادداشت آنها بر روی کاغذ و چسباندن به آینه و يخچال دارید، Microsft Sticky Notes از ضروری ترین و کاربردی ترین نرم افزارهای است که حتما باید بر روی ویندوز خود نصب کنید. با استفاده از این برنامه میتوانید یادداشتهای خود را بر روی دسکتاپ یا منوی Start پین کنید. در بهروزرسانی جدید این برنامه امکان نوشتن نوتها با استفاده از Surface Pen فراهم شدهاست.
دانلود نرم افزار کاربردی Microsoft Sticky Notes
جمع بندی
در این مطلب تعدادی از بهترین نرم افزارهای کاربردی بعد از نصب ویندوز را به شما معرفی کردیم. ضروری ترین نرم افزارهای که کارایی به مراتب بیشتر از برنامههای پیشفرض ویندوز بریا شما خواهند داشت. به نظر شما نرم افزار کاربردی دیگری هست که بتوان در این فهرست جای داد؟ خوشحال میشویم نظرات خود را با ما و دیگر خوانندگان مجله به اشتراک بگذارید.
خیلی ممنون بابت کامنت شما دوست عزیز، حق با شماست ولی این رو باید در نظر داشته باشید که ما محتوا رو برای ویندوز نوشتیم و صرفا نسخه 10 ملاک قرار نداده ایم. به همین خاطر این نرم افزارها رو معرفی کرده ایم. طبیعتا ویندوز 10 نرم افزارهای کاربردی کمتری نیاز دارد بعد از نصب. سعی میکنیم با به روزرسانی مطلب نرم افزارهای کاربردی جدید و بهتری را به مطلب اضافه نماییم.