دوربین سامسونگ گلکسی اس 10 با کشیدن انگشت روی نمایشگر باز می شود

امیر حیدری باطنی - انتشار: 1 بهمن 1397 21:30
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

با توجه به عرضه گوشی‌های سری گلکسی اس 10 تا یک ماه دیگر، هر روز خبرهای جدیدی شنیده می‌شود و حالا خبری در مورد دوربین جلوی این گوشی‌ها منتشر شده است که با کشیدن انگشت روی نمایشگر باز می‌شود.

در مورد گوشی مدل سامسونگ گلکسی اس 10 گفته می‌شود که دارای نمایشگر اینفینیتی او خواهد بود و این بدان معناست که نوعی سوراخ درون نمایشگر این مدل به کار خواهد رفت که در مدل گلکسی اس 10 پلاس، دو سوراخ برای سنسورهای دوگانه دوربین جلو مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما اولین مدل گوشی‌های سامسونگ که دوربین جلوی آن درون نمایشگر قرار دارد، مدل کنونی گلکسی A8s است.

گلکسی اس 10 / Galaxy S10

یکی از جالب‌ترین قابلیت‌های نمایشگرهای اینفینیتی او ساخت سامسونگ آن است که کاربر با کشیدن انگشت خود از روی دوربین به سمت داخل نمایشگر می‌تواند اپلیکیشن دوربین را باز کند و برای آنهایی که بی‌صبرانه منتظر رونمایی از پرچمدارهای جدید سامسونگ در ماه آینده هستند، مژده می‌دهیم که این مدل‌ها نیز دارای همین ویژگی عالی خواهند بود. در ویدیوی زیر می‌توانید نحوه باز شدن دوربین گوشی گلکسی A8 را ملاحظه نمایید. تنها تفاوت این مدل‌ها آن است که در گوشی‌های گلکسی اس 10 و گلکسی اس 10 پلاس دوربین جلو در قسمت گوشه سمت راست بالای گوشی قرار دارد، در حالی که در مدل گلکسی ای 8 پلاس این دوربین در سمت چپ جا گرفته است.

کلام آخر

قرار است که سامسونگ قابلیت‌ها و ویژگی‌های جالب دیگری را نیز در مدل‌های جدید گلکسی خود قرار دهد که از آن جمله می‌توان به امکان باز شدن دوربین گوشی از درون هر اپلیکیشن و یا اسکرین‌شات گرفتن با دو بار زدن به صفحه نمایش اشاره کرد. مدل‌های گلکسی اس 10 و اس 10 پلاس قرار است دقیقا یک ماه دیگر رونمایی شوند. به نظر می‌رسد هر قدر که به زمان رونمایی این مدل‌های جدید سری گلکسی نزدیک می‌شویم، باید منتظر اخبار جدیدی از آنها باشیم. نظرات خود را در پلازامگ با ما به اشتراک بگذارید.

منابع:
تگ ها:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست