هر 10 دقیقه یک جرم آنلاین در بریتانیا اتفاق می‌افتد

طاهره غلامیان - انتشار: 8 آبان 1396 20:30
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

بر طبق آمارهای منتشر شده توسط خبرگزاری‌های انگلیس ، در طی 12 ماه گذشته هر روز 150 جرم اینترنتی توسط پلیس این کشور به ثبت می‌رسد. مجموع این جرائم اینترنتی تا کنون به بیش از 55000 جرم شامل تهمت ، آزار و اذیت روانی و آزارهای جنسی رسیده است.

نیروهای پلیس انگلستان و ولز از ماه ژانویه سال 2016 تا ژانویه سال 2017 ، بیش از 55000 جرم رایانه‌‌ای را به ثبت رسانده‌اند. بر طبق آمار منتشر شده، هر 10 دقیقه یک جرم رایانه‌ای آنلاین در این کشورها اتفاق می‌افتد.

جرم‌های جنایی در این آمار به ثبت نرسیده‌اند و این آمار تنها مربوط به جرائمی‌ست که مربوط به آزار و اذیت‌های اینترنتی می‌شوند.

جرم

طبق آخرین آمار منتشر شده، تعداد دقیق جرائم رایانه‌ای که شامل تهمت ، اذیت و آزار روانی و جنسی می‌شود ، 55،866 جرم توسط افسران در طی 12 ماه ، از ژانویه 2016 تا ژانویه 2017 به ثبت رسیده که 20000 جرم بیشتر از مدت مشابه در سال قبل بوده اس.

جرائم دیگر شامل 8012 تبلیغات نادرست ، 6327 مورد جنایی و 2081 جرم مربوط به قاچاق گزارش شده که به ترتیب 42% ، 13% از کل جنایات اتفاق افتاده را تشکیل می دهند.

پلیس انگلستان اعلام کرده آمار مربوط به جرائم آنلاین ، تنها بخش کوچکی از جرائم اتفاق افتاده در این کشور می‌باشد که بخشی از آن هم در این آمار نیامده است.

طبق بررسی تحلیلگران ، این آمار روند صعودی را در پیش گرفته و در دوره بعدی با افزایش چشم‌گیری در تعداد جرائم رایانه ای روبرو خواهیم بود.

ارقام جدید منتشر شده، نشانگر تغییر ماهیت جرم‌هاست. بیشتر این جرم‌ها از طریق شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرند.

بازرس توماس وینسور در گزارشی اعلام کرد : «تغییر سریع تکنولوژی ، فرصت‌های جدیدی را برای تحقیق در خصوص جرم و دستگیری مظنونان ایجاد می‌کند اما به دلیل زیاد بودن موارد قابل پیگیری ، در برخی موارد ممکن است با کمبود نیرو یا وقت روبرو باشیم».

ریچارد گارسیده ، مدیر مرکز تحقیقات جرم و جنایات انگلستان در رابطه به این موضوع اعلام کرد: «جرائم آنلاین تنها بخش کوچکی از جرائم ثبت شده توسط پلیس را تشکیل می‌دهند، پلیس باید به دنبال راهی برای پیشگیری از چنین اتفاقاتی باشد» .

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست