این هوش مصنوعی از اسکرین‌شات نرم افزار می‌سازد

ساناز اوجاقلو - انتشار: 9 خرداد 1396 10:30
مطالعه : 2 دقیقه
-

غالباً شنیده می‌شود که در آینده ربات‌ها به دلیل عدم نیازمندی‌شان به استراحت ، وقفه ، خواب و در نتیجه کارآمدی بیش‌تر جایگزین انسان در انجام برخی از مشاغل خواهند شد . حال آن که گرچه آن‌ها در انجام برخی مشاغل بی‌شک توانمندند ، اما قابلیت آن‌ها در پرداختن به بعضی حرفه‌ها ، هم‌چون برنامه‌نویسی ، تضمین شده نیست .

با این حال ، یک شرکت استارتاپ دانمارکی با نام Ulzard Technologies IVS به کمک پیشرفت هوش مصنوعی با نام پیکس‌تو‌کد که قادر است از اسکرین‌شات گرفته شده از روی یک نرم‌افزار، آن را کدنویسی کند ، این مشکل را حل کرد . این بدان معنی‌ست که کاربران باید از نرم‌افزاری که مورد علاقه‌ی آن‌هاست تصویری ثبت کنند و در اختیار هوش مصنوعی قرار دهند تا بتواند کدسازی آن را انجام دهد .

حال بدیهی‌ست که از این رو که ربات‌ها می‌توانند برای سیستم‌ عامل‌های مختلف مثل اندروید ، iOS و سیستم‌های مبتنی بر وب کدنویسی کنند ، کارایی بیش‌تری نسبت به انسان دارند چرا که یک فرد عادی نمی‌تواند در عین حال به چندین زبان و سیستم عامل‌ مسلط باشد . شاید به همین دلیل است که گاه برای انجام یک کار به چندین نفر نیاز است .

در صورت تمایل بیش‌تر می‌توانید ویدئوی بالا را که کارکرد عملی هوش مصنوعی را نشان می‌دهد ، تماشا کنید . تونی بلت‌راملی، بنیان‌گذار شرکت ، هم چنین برخی اطلاعات درباره‌ی هوش مصنوعی را در گیت‌هاب ( یکی از محبوب‌ترین سرویس‌های  ارائه‌دهنده گیت-م ) به اشتراک گذاشته است و قصددارد سورس کد آن را در سال آینده در دسترس قرار دهد .

منبع ubergizmo

دیدگاه های کاربران