یکی از موضوعات مهمی که در توصیه های اغلب پزشکان برای حفظ سلامت مفاصل زانوها و ستون فقرات قابل توجه است، کاهش استفاده از توالت های سنتی و در مقابل، استفاده از توالت های فرنگی است.
هنگامی که انسان برای استفاده از توالت های ایرانی، روی دو پای خود می نشیند، کل وزن او روی مفاصل زانوها فشار وارد کرده و آسیب های جبران ناپذیری به آنها می رساند. این در حالی است که زانوها هنگام استفاده از توالت های فرنگی، هیچ فشاری را تحمل نمی کنند.
اما آنچه باعث شده اغلب ایرانی ها، استفاده از توالت های سنتی را به توالت فرنگی ترجیح دهند، موضوع تماس بدن انسان با سرویس فرنگی و احتمال انتقال ویروس، باکتری، میکروب و سایر آلودگی ها است. بدیهی است این احتمال، هنگام استفاده از توالت های عمومی، بسیار افزایش می یابد. به همین خاطر است که در رستورانها، بیمارستانها و مراکز درمانی، مجتمع های تجاری، شرکتها، سرویس های بهداشتی بین راهی و …، افراد حاضرند جهت استفاده از توالت ایرانی حتی در صف بایستند اما از سرویس فرنگی آن مجموعه استفاده نکنند.
تاکید پزشکان بر استفاده از توالت فرنگی و افزایش آگاهی عمومی در کشور ما، خوشبختانه میزان تقاضا برای خرید سرویس های فرنگی را افزایش داده است. اکنون در اکثر اماکن عمومی، از هتلها و رستورانها گرفته تا ادارات، بیمارستانها و حتی منازل، حداقل یک سرویس فرنگی وجود دارد. طبعاً تغییر سلایق و رفتار خرید مصرف کنندگان، شرکتهای فعال در حوزه بهداشتی و ساختمانی را ترغیب نمود تا توالت های فرنگی متنوع تری تولید و به بازار عرضه نمایند و متعاقب آن، اکسسوری ها و لوازم مرتبط با سرویس فرنگی نیز ظهور و نمود بیشتری پیدا کرد.
شرکت پاک نوآفرینان فروهر، با نام اختصاری «پاکنو»، جهت رفع مشکل اصلی استفاده از توالت فرنگی، یعنی تماس بدن با سطح نشیمن، ابتدا روکش یکبار مصرف توالت فرنگی «پاکنشین» را تولید و روانه بازار کرد.
این محصول، در عین حال که مانع تماس بدن با توالت فرنگی می شود، کیفیت آن به گونه ای است که ضد آب بوده و از خیس شدن بدن جلوگیری به عمل می آورد. ضمن اینکه قابل حل در فاضلاب بوده و در صورت افتادن در داخل سرویس فرنگی، باعث گرفتگی لوله های آب نخواهد شد.
البته استفاده از روکش های یکبار مصرف، بدون دردسر نیست. اینکه هر شخص بخواهد قبل از استفاده از توالت فرنگی، روکش را از بسته یا استند درآورده، باز کند و روی نشیمن قرار دهد و همینطور هنگام نشستن، روکش جابجا نشود، یکی از دغدغه ها است. علاوه بر این، هنگام بلند شدن، ممکن است روکش یکبار مصرف به بدن بچسبد و جدا کردن آن برای فرد آزاردهنده باشد.
اینکه اشخاص پس از استفاده از توالت فرنگی، روکش یکبار مصرف را به حال خود رها نکنند و داخل سطل زباله بیاندازند نیز موضوعی است که ممکن است همه افراد رعایت نکنند و باعث آلودگی و به هم ریختگی سرویس بهداشتی شوند.
شرکت پاکنو، برای حل این مساله نیز محصولی منحصر به فرد و ویژه ارائه کرده است. دستگاه روکش اتوماتیک توالت فرنگی، کالایی است که در اکثر کشورهای توسعه یافته جزء لاینفک سرویس های فرنگی است.
مکانیزم عملکرد این دستگاه بدین صورت است که پس از نصب بر روی سرویس فرنگی، به طور اتوماتیک، پوشش نایلونی مخصوصی را در قسمت تماس بدن با توالت فرنگی قرار می دهد تا هنگام استفاده، از تماس مستقیم بدن با سطح نشیمن جلوگیری شود. قبل از استفاده، با فشردن دکمه یا قرار دادن دست در مقابل حسگر دیواری، دستگاه به صورت اتوماتیک، پوشش را تعویض کرده و رول جدیدی را جایگزین می سازد.
دستگاه روکش اتوماتیک توالت فرنگی شرکت پاکنو با برند گلدن شیدور تحت لیسانس شرکت NAVISANI، با ویژگی های ممتاز و منحصر به فرد، از جمله نمونه های موفقی است که ضمن اخذ مدارک معتبر SGS و CE اروپا، توانسته معایب و کاستی های دستگاههای مشابه را شناسایی و رفع نماید.
ویژگی های ممتاز دستگاه روکش اتوماتیک توالت فرنگی «گلدن شیدور» در مقایسه با محصولات مشابه عبارتند از:

- 1- قابلیت کارکرد با برق شهری و باتری به صورت توامان
- 2- باتری قابل استفاده برای 2000 بار چرخش رول در هر شارژ 6 ساعته
- 3- قابلیت تعویض رول به روشهای متنوع برحسب مدل دستگاه: سنسور تعويض، دکمه فشاری و ریموت کنترل
- 4- مجهز به ميكروكامپيوتر و چراغ آلارم (جهت نشان دادن تمام شدن رول، خالی شدن شارژ باتری و خرابی دستگاه)
- 5- مجهز به درب آرام بند
- 6 – ضد آب
- 7- خودبرش (بدون تيغه) و درنتیجه، حذف مشکلات ناشی از کندی تیغه
- 8- نشیمن مقاوم
- و …
همچنین رولهای نایلونی مورد استفاده در دستگاه های کاور زن توالت فرنگی گلدن شیدور، رولهای HDPE بوده که جزو کالاهای سبز و حامی محیط زیست به حساب می آید. ضمن اینکه خاصیت آنتی باکتریال آن، مانع از ایجاد هرگونه حساسیت پوستی برای شخص استفاده کننده می شود. از این رو تاکید می گردد جهت حفظ سلامت افراد و از سوی دیگر، جلوگیری از فشار آمدن به موتور و بورد دستگاه، از رولهای متفرقه به هیچ عنوان استفاده نگردد.

جهت اخذ مشاوره و سفارش دستگاه روکش اتوماتیک توالت فرنگی گلدن شیدور و رول مربوطه، می توانید با شماره های 29 94 64 44- 021 یا 39 69 993 0903 تماس حاصل نموده و یا از طریق وبسایت شرکت پاکنو اقدام به سفارش اینترنتی نمایید.
