روش منحصر بفرد بازدید از آثار هنری قدیمی ژاپنی با بهره گیری از واقعیت ترکیبی
تجربه واقعیت ترکیبی در قدیمی ترین معبد مذهب ذن در ژاپن، روش جدیدی برای گرامی داشت گنجینه های فرهنگی ارائه می دهد.

وقتی در یک معبد شگفت انگیز و زیبای ذن در ژاپن ایستاده اید، کمتر چیزی با تجربه بازدید شخصی از یکی از آثار هنری نفیس ملی ژاپن با همراهی یک راهب بسیار دوست داشتنی ذن بودایی قابل مقایسه است. باعث افتخار است که امروز ابتکار جدید شرکت hakuhodo-VRAR که یک تجربه واقعیت ترکیبی فوق العاده را برای بازدید کنندگان معبد کنین-جی در کیوتو فراهم می سازد با شما به اشتراک بگذارم. این معبد، قدیمی ترین معبد مذهب ذن در ژاپن است. با مشارکت موزه ملی کیوتو، شرکت مذکور با طرح «موزه ی واقعیت ترکیبی در کیوتو» از تجربه واقعیت ترکیبی برای اثر هنری زیبا و مقدس معبد کنین-جی یعنی پردینه ی فوجین و رایجین (تصاویر خدای باد و خدای رعد و برق) اثر تاوارایا سوتاتسو (Tawaraya Sotatsu) که حدود 400 سال قدمت دارد استفاده می کند.
این تجربه 10 دقیقه ای، یک روایت هولوگرافیک پویا را فراهم می کند که به بازدیدکنندگان معبد برای فهم بهتر بینش تاوارایا سوتاتسو درباره پردینه ی فوجین و رایجین کمک می کند. نسخه هولوگرافیک راهب معبد کنین-جی، مهمانان را با توضیحاتش در طول تجربه واقعیت ترکیبی راهنمایی می کند. همچنین بازدید از تصاویر سه بعدی آثار هنری با مضمونی مشابه با فوجین و رایجین، توسط اوگاتا کورین، ساکای هویتسو و هنرمندان دیگر دانشکده رینپا که از تاوارایا سوتاتسو الهام گرفته اند تجربه ای بی نظیر و بسیار رضایت بخش خواهد بود. هرکدام از این آثار با فاصله یکصد سال از یکدیگر خلق شده اند و خود آثار در چندین موزه، جدا از یکدیگر نگهداری می شوند. اما در این تجربه، شما می توانید همه آنها را کنار یکدیگر و با رزولوشن بسیار بالا، بصورت تصاویر عالی سه بعدی هولوگرافیک ببینید.
نتیجه ی بدست آمده می شود یک ترکیب عالی از آثار تاریخی بوسیله تکنولوژی بسیار نوپای واقعیت ترکیبی که روشی جدید و جذاب برای گرامیداشت و نیز درک یکی از آثار هنری نفیس ملی ژاپن است.
«موزه ی واقعیت ترکیبی در کیوتو» چندین مشکل که در موزه های سنتی وجود داشته را حل می کند. با استفاده از هولولنز (HoloLens)، پروسه آموختن درباره پردینه ی فوجین و رایجین بصورتی تجربی و متقابل درخواهد آمد. مولفه های تاریخی می توانند بصورت کاملا سه بعدی و حجمی و درون معبد فیزیکی ارائه شوند که این مساله امکان ارتباط موثرتر درباره مفاهیم پرجزئیات یا پیچیده، در مقایسه با روشهای سنتی خواندن متن یا تماشای ویدئو را فراهم می کند.بعلاوه، این تجربه، نخستین پروژه هولولنز ژاپنی هاست که از استودیو ضبط واقعیت ترکیبی بهره می برد. همانند بسیاری دیگر از تولیدکنندگان محتوای واقعیت ترکیبی در سرتاسر جهان، شرکت hakuhodo-VRAR برای ضبط ویدئوی حجمی هولوگرافیک از افراد و اجراهای پویا به یکی از استودیوهای ما مراجعه کرد. در این مورد، شما می توانید در ویدئوی زیر ببینید که آنها چطور تصاویر راهب کنین-جی را ضبط کرده اند. من به جمعیت و شبکه های تلویزیونی که در مراسم رونمایی حضور داشتند گفتم که آقای آسانو-سان اکنون احتمالا نخستین راهب سه بعدی جهان است. بازدیدکنندگان می توانند محتوایی که در استودیوها ضبط شده است را به روش های مختلف تجربه کنند، از هولولنز مایکروسافت که نخستین کامپیوتر هولوگرافیک کاملا مستقل جهان است تا نمایشگرهای دو بعدی گوشی های تلفن همراه.
در حالیکه ایستادن در یک معبد که قدمتش به 1202 میلادی برمی گردد و تجربه پیشروترین تکنولوژی هولولنز و واقعیت ترکیبی به منظور داشتن تجربه ای کاملا متفاوت از بازدید از موزه، یک مزیت بزرگ است، «موزه ی واقعیت ترکیبی در کیوتو» به هیچ وجه نخستین نمونه از بهره گیری از هولولنز در خدمت فرهنگ و هنر نیست. در دسامبر گذشته، دوست و همکارم لورین باردین، پروژه های جالبی از دانشگاه کیس وسترن رزرو، دانشکده هنر کورنیش و یک مورد استفاده از واقعیت ترکیبی در هنر توسط آرتسی بنام «کنسرت استورم» به من نشان داد. در کنار استفاده های تجاری و تفریحی، تنوع این تجربه ها بر طبیعت تبدیل شونده ی واقعیت ترکیبی در هر وجه زندگی ما تاکید می کند. ما مفتخریم که از این حرکت ها در طول سال 2018 و نیز پس از آن که عصر واقعیت ترکیبی به تکامل خود ادامه می دهد پشتیبانی می کنیم.