معرفی فیلم ازدواج جنجالی ؛ داستان، بازیگران و نمرات
فیلم ازدواج جنجالی که در سال 1400 منتشر شد، روایتی کمدی را با بازیگران طناز خود به تصویر میکشد. در ادامه با معرفی این فیلم همراه ما بمانید.
ازدواج جنجالی، یک فیلم سینمایی ایرانی میباشد که در سال 1400 به کارگردانی، نویسندگی و تهیهکنندگی اصغر نصیری ساخته شده است. این فیلم، چهارمین تجربه کارگردانی نصیری در زمینه تولید فیلم سینمایی میباشد. اصغر نصیری، فعالیت هنری خود را در زمینه کارگردانی از سال 1377 با فیلم “مجروح جنگی” آغاز کرده و در طول این مدت، فیلمها و سریالهای متعددی را با موضوعاتی از جمله دفاع مقدس و کمدی، برای تلویزیون و سینما کارگردانی کرده است. ژانر فیلم سینمایی ازدواج جنجالی خانوادگی و کمدی میباشد که میتواند برای برخی از طرفداران فیلمهای ایرانی کمدی سرگرمکننده به نظر برسد.
فیلم ازدواج جنجالی ابتدا در سینماهای سراسر کشور به اکران عمومی رسید، اما متأسفانه با استقبالی قابل توجه از سوی مخاطبان همراه نشد. این فیلم نتوانست فروش چشمگیری در گیشه سینمای ایران داشته باشد و تنها با فروش 429 میلیون تومانی و یک عملکرد ناامیدکننده، در فروردین ماه 1402 در شبکه نمایش خانگی منتشر شد. مدت زمان فیلم ازدواج جنجالی 90 دقیقه است که برای یک فیلم کمدی قابل قبول میباشد.
جالب است بدانید که بازیگران محبوبی چون یوسف تیموری، محمد شیری، فاطمه شکری و… از هنرپیشه های فیلم ازدواج جنجالی هستند. در ادامه مقاله پیشرو پلازا با معرفی فیلم ازدواج جنجالی همراه شما هستیم.
فهرست مطالب
داستان فیلم ازدواج جنجالی

خلاصه فیلم ازدواج جنجالی را میشود اینطور بازگو کرد: این فیلم درباره خانوادهای به نام شخمآبادیها است. پدر خانواده تصمیم میگیرد برای ازدواج دخترشان، یک شرط جنجالی بگذارد. این شرط به این صورت است که آنها را به روستای اجدادی خانوادهشان، یعنی شخمآباد، میبرد. اما خانواده نمیدانند که این مسئله میتواند یک جنجال بزرگ به دنبال داشته باشد…
بازیگران فیلم ازدواج جنجالی
در این بخش، به معرفی هنرپیشههای حاضر در فیلم ازدواج جنجالی میپردازیم و درباره آنها صحبت میکنیم.
یوسف تیموری

یوسف تیموری متولد 22 بهمن 1357 بازیگری ایرانیتبار است. او حرفهٔ بازیگری خود را از سال 1376 با بازی در مجموعه سرزمین سبز آغاز کرد و از آن پس با ایفای نقش در مجموعههای تلویزیونی کمدی مانند “سیب خنده”، “مجید دلبندم” و “زیر آسمان شهر” به شهرت رسید. همچنین، تیموری در چند فیلم جدی نیز به ایفای نقش پرداخته و توانسته است جایزهٔ بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را در اولین دورهٔ جشنوارهٔ جام جم از آن خود کند.
محمد شیری

محمد شیری بازیگر ایرانی متولد 30 بهمن 1388 در مشهد است. او در سال 1349 فعالیت خود را آغاز کرد و با کارگردانی هادی اسلامی در تئاتر تل به بازیگری پرداخت. سپس وارد عرصهٔ تلویزیون و سینما شد و در سریالهای تلویزیونی و فیلمهای سینمایی نیز نقشهایی را ایفا کرد. او با بازی در مجموعه تلویزیونی “شبهای برره” به اوج شهرت خود دست یافت.
فاطمه شکری

فاطمه شکری، بازیگر سینما و تلویزیون، در تاریخ 21 شهریور 1337 در ارومیه به دنیا آمد. مادر او اهل ارومیه و پدرش اصفهانی بود. فاطمه در ارومیه تحصیلات خود را به پایان رساند و سپس به اصفهان نقل مکان کرد. اگرچه فعالیت هنری او از اصفهان آغاز شد، اما استعداد و توانایی بازیگری او در زبان ترکی، او را به شهر ارومیه و سپس به تبریز و در نهایت به تهران سوق داد.
فاطمه شکری در طول فعالیت هنری خود در فیلمهای متعددی نقش ایفا کرده است. برخی از این فیلمها عبارتند از “پسرهای ترشیده”، “روزگاری عشق و خیانت” و “لامبورگینی”. در این فیلمها، فاطمه شکری با بازیگری خود توانسته است نقشهای متنوعی را بازی کند و به جذابیت و توانایی هنری خود بپردازد.
خشایار راد

خشایار راد، بازیگر ایرانی تئاتر، سینما و تلویزیون، در تاریخ 5 مهر 1330 در تهران به دنیا آمد. او فعالیت حرفهای خود را در صنعت تلویزیون آغاز کرد و با مشارکت در مجموعهٔ تلویزیونی محبوب “جدی نگیرید” شهرت یافت.
فعالیت هنری خشایار راد از سال 1353 و قبل از انقلاب با حضور در تئاتر آغاز شد و در سال 1374 به عنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشنوارهٔ تئاتر سنتی شناخته شد. وی در سال 1378 به صورت حرفهای با بازی در سریال تلویزیونی “قطار ابدی” و همزمان با کار در بانک به صحنه رفت. او در سال 1382 با بازی در فیلم “خوابگاه دختران” به صنعت سینما وارد شد، اما با بازی در سریال محبوب “خانه بهدوش” در سال ۱۳۸۳ به شهرت و شناخت گستردهتری دست یافت.
محمدرضا داوودنژاد

محمدرضا داوودنژاد، بازیگر ایرانی، در تاریخ 1336 در تهران به دنیا آمد. او برادر کوچکتر علیرضا داوودنژاد کارگردان معروف میباشد. داوودنژاد در طی فعالیت هنری خود در چندین فیلم حضور برجسته و مهمی داشته است. برخی از این فیلمها عبارتند از “خاکستری” که در سال ۱۳۷۹ اکران شد و همچنین “غریبانه” و “مهر مادری” که در سال ۱۳۷۶ به اکران رسیدند. او با بازی در این فیلمها، توانسته است نقشهای متنوعی را ارائه کرده و با استعداد و توانایی هنری خود توجه بسیاری را به خود جلب کند.
نقد و نمرات فیلم ازدواج جنجالی
در فیلم ازدواج جنجالی، شرط گذاشتن برای ازدواج یک عامل مهم در فروپاشی کمدیمحور خانواده ایفا میکند. شرط گذاشتن به معنای قرار دادن شرایط خاصی برای ازدواج است که در صورت عدم رعایت آنها، ازدواج انجام نمیشود. در این فیلم، پدر خانواده تصمیم میگیرد در مورد ازدواج دخترشان یک شرط جنجالی اعمال کند. این شرط به این صورت است که او آنها را به روستای اجدادی خانواده، شخمآباد، میبرد. اما خانواده به ندرت از این روستا شنیدهاند و نمیدانند که این مسئله میتواند به وقوع یک جنجال بزرگ منجر شود.
این تصمیم پدر، باعث بروز رازها، پردههای برداشته نشده و موضوعات پنهان در مورد روستای شخمآباد میشود. وقتی خانواده به این روستا میرسند، با واقعیتهای ناخوشایند و مشکلاتی که در آنجا وجود دارد روبرو میشوند. این مسئله کمدی فیلم را به جریان میاندازد که به هیچوجه قابل قبول نیست.
همانطور که در بخش نقد فیلم سینمایی ازدواج جنجالی متوجه شدید، مطرح کردن شرطهای مورد نظر، باعث بروز نگرانیها، تنشها و اختلافات دو طرف و نهایتاً منجر به فروپاشی خانواده میشود. این عامل در فیلم نشان میدهد که شرایط غیرمعمول و غیرقابل قبول برای ازدواج میتواند به طور قابل توجهی به فروپاشی یک خانواده و آسیب رساندن به روابط خانوادگی منجر شود. قابل ذکر است که نمرات فیلم ازدواج جنجالی بسیار بد هستند.
کلام آخربا معرفی و بررسی فیلم ازدواج جنجالی یوسف تیموری همراه شما بودیم و سعی کردیم آن را به طور کامل معرفی کنیم. آیا تریلر فیلم ازدواج جنجالی را تماشا کردهاید؟ نظر شما درباره این اثر چیست؟ دانلود فیلم سینمایی ازدواج جنجالی را به دیگران پیشنهاد میکنید؟ از همراهی شما متشکریم.