نرم افزار OneNote برای ویندوز 10 به روز رسانی شد

نرم افزار OneNote
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

مایکروسافت روز هفتم  جولای نرم افزار  OneNote را برای ویندوز 10 به روز رسانی کرد.  وان نت، نرم‌افزار یادداشت برداری مجموعه مایکروسافت آفیس است. این نرم افزار اولین بار به همراه مایکروسافت آفیس ۲۰۰۳ ارائه شد.

برنامه OneNote مکانی است برای جمع‌آوری، تنظیم، جستجو و به اشتراک گذاشتن اطلاعات مورد نیاز فرد. انواع مختلف یادداشت‌ها در دفترچه‌ها، فصل‌ها و صفحات وان‌نوت قابل ذخیره است. این نرم‌افزار می‌تواند به عنوان دفترچه یادداشت شخصی فرد برای جلوگیری از فراموشی عمل کند.

برنامه وان‌نوت را می‌توان یک نسخه الکترونیکی از دفترچه‌های یادداشت کاغذی معمول دانست.

برنامه وان‌نوت در سال ۲۰۰۳ میلادی بصورت یک برنامه جدای از آفیس ۲۰۰۳ نصب می‌شد و البته کارآیی آن کمتر از وان نوت فعلی بود. به مرور که کاربران وان‌نوت پیشنهادهای خود را جهت رفع کاستی‌های آن به مایکروسافت دادند و افزونه‌های مختلفی برای آن نوشته شد، مایکروسافت نسخه جدید آن را در نسخه ۲۰۰۷ آفیس قرار داد.

در نسخه جدید وان نوت، چندین ویژگی جالب جدید اضافه شده است.

اول اینکه ، شما قادر خواهید بود قلم خود را خودتان بسازید و انتخاب کنید. در حال حاضر علامت  (+) در کنار قلم وجود دارد که به شما اجازه می دهد نوع قلم، عرض نوک قلم و رنگ جوهر را انتخاب کنید. هنگامی که قلم خود را ایجاد کردید، این قلم در نوار ابزار رسم شکل  به عنوان قلمی طراحی شده از طرف شما باقی می ماند.

نرم افزار OneNote

علاوه بر مورد اول، خواننده ای نیز به برنامه اضافه شده است، این خواننده به شما کمک می کند تا بهتر مطالب را بخوانید.  هر کلمه را با صدای بلند می خواند و به کاربر کمک می کند تا سریع تر و دقیق تر و با تلفظ صحیح کلمات را بخواند.  شما می توانید برای انتخاب خواننده این مسیر را بروید. ابتدا به  View -> Immersive Reader بروید و بعد گزینه Immersive Reader را انتخاب کنید. سپس گزینه های مختلفی در اختیار شما قرار داده خواهد شد می توانید متن یا قسمتی از سخنرانی یا سایر گزینه های صوتی را انتخاب کنید. یا می توانید متن را با صدای بلند بخوانید.

در نهایت، این برنامه شما را قادر می سازد بیش از یک بار نرم افزار  OneNote را برای ویندوز 10 همزمان باز کنید. برای انجام این کار می توانید مسیر ذیل را طی کنید. ابتدا به  View -> New Windows بروید و یا  Ctrl + M را فشار دهید .

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها