معرفی فیلم خانه ارواح؛ اثری کمدی از کیارش اسدی زاده!
فیلم خانه ارواح یکی از فیلم های ایرانی جدید است که در سال 1404 به کارگردانی کیارش اسدی زاده اکران شد. در این مقاله قصد داریم تا با معرفی و بررسی فیلم همراه شما شویم.
کیارش اسدی زاده کارگردان، فیلمنامهنویس و تدوینگر ایرانی در سال 1360 چشم به جهان گشود. او در رشته کارگردانی از دانشگاه سوره فارغالتحصیل شد و با فیلم در انتظار معجزه به عنوان فیلمنامهنویس کار خود را در سال 1388 آغاز نمود. وی در سال 1391 اولین فیلم بلند خود با نام گس را کارگردانی کرد و برنده جشنواره بینالمللی فیلم رم شد. از جمله آثار مشهور این کارگردان میتوان به فیلم شکاف، سریالهای کرگدن، هفت و دفتر یادداشت اشاره نماییم.
فیلم خانه ارواح به کارگردانی کیارش اسدی زاده و نویسندگی شاهرخ کافی و کامبیز بابایی ساخته شد. این اثر ابتدا مجوز خروج نام داشت و محصول سال 1399 بود که پس از پنج سال اجازه اکران گرفت. در ادامه مقاله پیش رو پلازا با معرفی فیلم سینمایی خانه ارواح همراه شما میشویم.
فهرست مطالب:
تاریخ اکران فیلم سینمایی خانه ارواح
ژانر فیلم خانه ارواح عاشقانه و کمدی است. این اثر در تاریخ 17 اردیبهشت 1404 بر روی پرده سینماهای کشور رفت. مدت زمان فیلم 85 دقیقه است.
داستان فیلم خانه ارواح
خلاصه فیلم سینمایی خانه ارواح درباره ساکنین یک خانه مرموز است. این خانواده پولدار هستند و سالها با دیگران قطع ارتباط کرده بودند که ناگهان تصمیم میگیرند تا افراد را به خانه خود راه دهند. با ورود هر مهمان به این خانه رازهایی برملا میشود که آمیزهای از اتفاقات کمدی، دلهرهآور و ترسناک است. بستر داستان در دهه 30 هجری و همزمان با تحولات این برهه تاریخی، است.
بازیگران فیلم خانه ارواح
در این بخش به سراغ معرفی هنرپیشگان فیلم که جز بازیگران برتر و شناخته شده ایرانی هستند میرویم. چهرههای محبوبی در خانه ارواح حضور دارند.
پژمان جمشیدی
پژمان جمشیدی یکی از مطرحترین هنرپیشگان اهل ایران است که در 20 شهریور سال 1356 متولد شد. او ابتدا بازیکن تیم فوتبال بود و از سال 1372 تا 1388 در این حوزه به فعالیت میپرداخت و موفق شد تا یک گل ملی نیز بزند. پس از خداحافظی از فوتبال، آقای جمشیدی سعی کرد تا وارد حوزه بازیگری شود و در سال 1392 با سریال پژمان به شهرت رسید. وی همچنین با فیلم خوب، بد، جلف در سینما درخشید و دیری نپایید که تبدیل به یکی از پولسازترین بازیگران ایران شد.
این بازیگر تا کنون سه بار نامزد سیمرغ جشنواره فیلم فجر شد و برای فیلم یادگار جنوب توانست دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره را دریافت کند. او یکی از پرکارترین بازیگران ایرانی است. فیلمهای سوءتفاهم، شیشلیک، علفزار، سریالهای دیوار به دیوار، زیرخاکی و آفتابپرست جز آثار شاخص وی هستند.
کاظم سیاحی
کاظم سیاحی یکی از هنرپیشگان و صداپیشگان خوب کشور است که در 30 دی 1357 به دنیا آمد. او از سال 1381 وارد حوزه هنر شد و با عروسکگردانی و صداپیشگی فعالیت خود را ادامه داد. این بازیگر با صداپیشگی شخصیت جیگر در کلاهقرمزی مورد توجه قرار گرفت. سپس در سهگانه لیسانسهها نقش پررنگی داشت و مشهور شد. صداپیشگی شخصیت پشه، از کارهای برجسته بعدی او بود. فیلمهای طبقه هساث، جهان با من برقص، سریالهای کرگدن، میدان سرخ و دفتر یادداشت از آثار شاخص وی هستند.
نازنین بیاتی
نازنین بیاتی بازیگر زن اهل ایران متولد 15 دی 1368 است. او سال 1391 با فیلم دربند وارد سینما شد و خیلی زود توانست مورد توجه قرار گیرد. این فیلم برای وی نامزدی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن به ارمغان آورد. سریال گلشیفته سبب شهرت این هنرپیشه شد. فیلمهای فرشتهها با هم میآیند، رخ دیوانه، آینه بغل، ژن خوک، شادروان، سریالهای مانکن، قطب شمال و تاسیان از جمله آثار معروف او هستند.
ستاره پسیانی
ستاره پسیانی بازیگر زن اهل کشور ایران در 17 شهریور 1364 متولد شد. او به واسطه پدر و مادر هنرمندش از کودکی و سال 1369 وارد حوزه بازیگری شد تا اینکه با فیلم بهترین بابای دنیا اولین فعالیت سینمایی خود را تجربه کرد. خانم پسیانی برای فیلم یدو برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره فیلم فجر شد. فیلمهای سه زن، ورود آقایان ممنوع، اژدها وارد میشود، سرخپوست، غلامرضا تختی، دوزیست، آنتیک، سریالهای همه بچههای من، نهنگ آبی، کرگدن، خاتون، جیران و مرداب از آثار دیده شده وی هستند.
سروش صحت
سروش صحت بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی در 8 آذر 1344 متولد شد. او با مجموعه جنگ 77 وارد دنیای هنر شد و در سینما نیز با فیلم شراره کار خود را آغاز نمود. او رفته رفته نویسندگی و بازیگری را در آثار مختلف تجربه کرد و تبدیل به یکی از نویسندههای معروف تلویزیونی شد. آقای صحت کارگردانی را نیز با سریالهای چارخونه، ساختمان پزشکان، پژمان، شمعدونی، سهگانه لیسانسهها، جهان با من برقص، صبحانه با زرافهها و استخر تجربه کرد. او مدتی مجری برنامه پرطرفدار کتابباز نیز بود.
سایر هنرپیشه های فیلم خانه ارواح عبارتند از:
نادر فلاح
علی استادی
رضا کیانیان
نقد فیلم خانه ارواح
خانه ارواح یکی از آثار جالب توجه سینمای سال 1404 محسوب میشود که با وجود به تعویق افتادن پنج ساله اکران خود، دچار کهنگی نشده و مخاطب به راحتی میتواند با آن ارتباط بگیرد. این فیلم شاید از معدود آثاری باشد که توانسته ژانر کمدی را با داستانی رازآلود و معمایی پیوند دهد و ب
ه ته مایههای وحشت نیز برسد. نگاه نو کیارش اسدی زاده در این اثر حقیقتا قابل تحسین است. البته باید تاکید کنیم که این اثر بدون اشکال نیست.
به عنوان مثال گاه دچار کلیشه یا عدم توانایی در تولید دیالوگهای خوب میشود و همان سطحینگریهای سینمای کمدی امروز را نیز در خانه ارواح میبینیم. این اثر اصلا از آن دسته کمدیها نیست که با دیدن آن رودهبر شوید! برعکس فیلم در بعضی از سکانسها از کمدی فاصله نیز میگیرد. طراحی صحنه این فیلم باورپذیر و حرفهای است و از نظر طراحی لباس و فضاسازی نیز در سطح استانداردی عمل کرده است. بازیگران نیز اگرچه از تمام پتانسیل خود استفاده نمیکنند، اما قابل قبول هستند. در مجموع نمرات فیلم خانه ارواح متوسط است و ارزش تماشا دارد.
کلام آخردر این مقاله با معرفی و بررسی فیلم خانه ارواح همراه شما بودیم. این اثر تولید سال 1399 است که با عوض شدن نام و ایجاد تغییرات سرانجام پس از 5 سال به نمایش درآمد. کیارش اسدی زاده از کارگردانان جوان ایرانی است که موفق شد با این فیلم حرفی در گیشه برای گفتن داشته باشد. نظر شما درباره این فیلم چیست؟ آیا سطح کمدی آن را قابل قبول میدانید؟ لطفا نظرات خود را با ما و سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید. از همراهی شما تا پایان مقاله متشکریم.