احترام آلن ریچسون به جیسون موموآ آکوامن را بازی نمی‌کنم

تیم پلازا - انتشار: 18 شهریور 1404 12:19
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

آلن ریچسون با وجود اینکه خودش سابقه بازی در نقش آکوامن را دارد، اعلام کرد که به دلیل احترام به جیسون موموآ، حاضر نیست این نقش را در دنیای جدید دی‌سی بر عهده بگیرد.

آلن ریچسون (Alan Ritchson)، ستاره سریال «ریچر»، در اظهارنظری جالب، خود را از رقابت برای نقش آکوامن در دنیای سینمایی دی‌سی (DCU) کنار کشید. با توجه به اینکه جیسون موموآ (Jason Momoa) قرار است در این دنیای جدید نقش لوبو را ایفا کند، نقش آکوامن برای یک بازیگر جدید خالی است.

ریچسون که خود در سریال «اسمالویل» (Smallville) نقش آکوامن را بازی کرده بود، گفت که به دلیل احترام به موموآ، این نقش را نمی‌پذیرد. او گفت: «من عاشق جیسون موموآ هستم.»

این بازیگر که پیش از این نیز درباره ایفای نقش بتمن ابراز تردید کرده بود، به نظر می‌رسد به دنبال یک نقش متفاوت در این دنیاست. او در همین مصاحبه از ایده ایفای نقش «وایلدکت» (Wildcat) استقبال کرد و آن را «سرگرم‌کننده» خواند. ریچسون با بیان اینکه حس می‌کند در آینده دی‌سی حضور خواهد داشت، گمانه‌زنی‌ها را درباره نقش واقعی خود زنده نگه داشت.

منبع: SuperHeroHype

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست