جستجو برای کارگردان جدید دنباله بیگانه رومولوس

تیم پلازا - انتشار: 15 شهریور 1404 09:46
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

پس از کناره‌گیری فده آلوارز از مقام کارگردانی دنباله «بیگانه: رومولوس»، جستجوها برای یافتن یک فیلمساز جدید برای هدایت این مجموعه آغاز شده است. آلوارز به همراه ریدلی اسکات تهیه‌کننده خواهد بود.

دنباله فیلم موفق «بیگانه: رومولوس» (Alien: Romulus) در جستجوی یک کارگردان جدید است. فده آلوارز (Fede Alvarez) که قسمت اول را با موفقیت کارگردانی کرده بود، اعلام کرد که تصمیم گرفته است در قسمت دوم تنها به عنوان تهیه‌کننده و نویسنده حضور داشته باشد.

آلوارز در مصاحبه‌ای تأیید کرد که فیلمنامه این دنباله به تازگی تکمیل شده است و او اکنون در کنار ریدلی اسکات (Ridley Scott) به دنبال یافتن فرد مناسبی برای سپردن سکان کارگردانی است. این تصمیم در حالی گرفته شده که قسمت اول با بازی کیلی اسپینی (Cailee Spaeny) توانست ۳۵۰ میلیون دلار در سراسر جهان بفروشد و مورد تحسین قرار گیرد.

آلوارز پیش‌تر گفته بود که علاقه‌ای به ساخت سریع دنباله‌ها ندارد و معتقد است مخاطبان باید برای قسمت بعدی تشنه بمانند. به نظر می‌رسد این تغییر کارگردان بخشی از استراتژی او برای تازه نگه داشتن فرنچایز باشد.

منبع: HollywoodReporter

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست