بازیگران «مسافری از هند» و «مسافر ری» مهمان برنامه چهل‌تیکه شدند

تیم پلازا - انتشار: 16 دی 1404 21:33
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

برنامه تلویزیونی «چهل‌تیکه» در قسمت‌های جدید خود میزبان چهره‌هایی از سریال‌های خاطره‌انگیز «مسافری از هند» و «مسافر ری» خواهد بود و بار دیگر حال‌وهوای نوستالژیک تلویزیون را برای مخاطبان زنده می‌کند.

بر اساس اعلام روابط عمومی این برنامه، رحمان باقریان بازیگر سریال «مسافر ری» روز سه‌شنبه ۱۶ دی‌ماه مهمان «چهل‌تیکه» خواهد بود و مقابل دوربین این برنامه قرار می‌گیرد.

در ادامه، ایرج نوذری بازیگر شناخته‌شده سریال «مسافری از هند» نیز در روز پنج‌شنبه ۱۸ دی‌ماه به این برنامه می‌آید و از خاطرات دوران فعالیت هنری خود سخن می‌گوید.

مهمانان دیگر هفته

علاوه بر این دو بازیگر، «چهل‌تیکه» در روز چهارشنبه ۱۷ دی‌ماه میزبان سوسن مقصودلو، گوینده و بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون خواهد بود. همچنین در روز جمعه، محمدرضا عیوضی خواننده موسیقی پاپ، مهمان این برنامه می‌شود و با داریوش کاردان گفت‌وگو خواهد کرد.

درباره برنامه

«چهل‌تیکه» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی الهام حاتمی از شبکه نسیم پخش می‌شود و با تمرکز بر مرور خاطرات، فعالیت‌های هنری و فرهنگی مهمانان، تلاش دارد فضای نوستالژیک و خاطره‌انگیز سال‌های گذشته را برای مخاطبان بازآفرینی کند.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست