اعتراف جنیفر لارنس: قبلاً فکر می‌کردم بازیگری شرم‌آور است

تیم پلازا - انتشار: 12 آبان 1404 12:00
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

جنیفر لارنس در مصاحبه‌ای غافلگیرکننده فاش کرد که در اوایل دوران حرفه‌ای‌اش، آنقدر از شغل خود خجالت می‌کشیده که بازیگری را «شرم‌آور» می‌دانسته است. او می‌گوید این کریستین بیل بود که در فیلم «اخاذی آمریکایی» (۲۰۱۳) به او آموخت چگونه بر این حس غلبه کند و حرفه‌اش را جدی بگیرد.

این ستاره‌ی برنده‌ی اسکار در گفت‌وگو با «نیویورک تایمز مگزین» در تاریخ ۲ نوامبر (۱۱ آبان ۱۴۰۴)، به یاد آورد که در ۲۳ سالگی سر صحنه‌ی فیلم دیوید او. راسل چقدر احساس آسیب‌پذیری می‌کرده است. «من آنقدر از بازیگری خجالت می‌کشیدم که تا لحظه‌ی "اکشن" کارگردان، هیچ کاری نمی‌کردم تا مبادا عوامل با خود بگویند "اوه، داره بازی می‌کنه."»

او توضیح داد که تماشای کریستین بیل، همبازی‌اش، این ذهنیت را تغییر داد. بیل، که به فرو رفتن کامل در نقش‌هایش معروف است، فرآیند آماده‌سازی خود را همزمان با آماده‌سازی فنی عوامل آغاز می‌کرد. «او به آرامی آماده می‌شد... من دیدم که این کار چقدر حرفه‌ای است و به من کمک کرد تا از ترسم عبور کنم و حرفه‌ام را کاملاً بپذیرم.»

لارنس همچنین از لئوناردو دی‌کاپریو، همبازی‌اش در «به بالا نگاه نکن» (Don’t Look Up)، به عنوان الگوی دیگری از تعهد یاد کرد. او گفت: «لئو از آن دسته آدم‌هایی است که می‌داند شخصیتش چه زمانی متولد شده یا حتی چه نوع ادکلنی استفاده می‌کند.»

لارنس اکنون خود را برای فیلم جدیدش با مارتین اسکورسیزی، «چه اتفاقی در شب می‌افتد»، آماده می‌کند و دیگر نگران قضاوت دیگران در صحنه نیست.

به نقل از نیویورک تایمز مگزین

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست