پیش‌درآمد کانتارا حتی از نسخه اصلی نیز موفق‌تر است

تیم پلازا - انتشار: 14 مهر 1404 11:35
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

«کانتارا: بخش اول» ثابت کرد که موفقیت قسمت اول اتفاقی نبوده است. این پیش‌درآمد نه تنها از نظر بصری و فنی یک پیشرفت بزرگ محسوب می‌شود، بلکه در گیشه نیز با یک افتتاحیه ۳۵.۷ میلیون دلاری، شروعی بسیار قوی‌تر از نسخه اصلی داشته است.

دو سال پس از آنکه فیلم «کانتارا» (Kantara) سینمای زبان کانادا را به جهانیان معرفی کرد، اکنون پیش‌درآمد آن، «کانتارا: بخش اول» (Kantara Chapter 1)، در حال تبدیل شدن به یک پدیده حتی بزرگتر است. این فیلم در اولین آخر هفته اکران خود به فروش جهانی خیره‌کننده ۳۵.۷ میلیون دلار دست یافت.

این فیلم که بار دیگر توسط ریشاب شتی (Rishab Shetty) کارگردانی شده و خود او نیز در آن بازی می‌کند، از نظر منتقدان یک پیشرفت بزرگ نسبت به نسخه اول است. با بودجه‌ای تقریباً دو برابر فیلم اصلی، این اثر از نظر بصری «بسیار بالاتر» توصیف شده و یکی از «بهترین تجربیات سینمایی از هند» نام گرفته است.

داستان این قسمت به ریشه‌های اسطوره‌ای و سنت‌های показанный در فیلم اول می‌پردازد و بازی بازیگران جدید، به خصوص گلشن دوایا (Gulshan Devaiah) در نقش شاهزاده شرور، با تحسین روبرو شده است. این موفقیت، فرنچایز «کانتارا» را به یکی از مهم‌ترین مجموعه‌های سینمایی جدید هند تبدیل کرده است.

منبع: Forbes

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست