هرچه در مورد سریال جدید زندگی هنوز بی انصافه اسپین آف «دنیای مالکوم» می‌دانیم

تیم پلازا - انتشار: 8 دی 1404 21:50
ز.م مطالعه: 3 دقیقه
-

نوزده سال پس از آنکه دوربین‌ها برای آخرین بار بر روی خانواده ویلکرسون خاموش شد، Malcolm in the Middle: Life’s Still Unfair ما را به دنیایی بازمی‌گرداند که در آن زمان گذشته، اما هرج‌ومرج همچنان باقی است. تریلر و اطلاعات منتشر شده از داستان، نویدبخش یک درامدی (Dramedy) بلوغ‌یافته است که هسته اصلی خود را حفظ کرده: تلاش مذبوحانه برای فرار از خانواده و جاذبه‌ی اجتناب‌ناپذیری که دوباره همه را به هم می‌کوبد. عنوان فرعی «زندگی هنوز ناعادلانه است» (اشاره به تیتراژ ابتدایی معروف سریال)، مانیفست اصلی این روایت جدید است؛ حتی نوابغ هم نمی‌توانند از جبر جغرافیایی و ژنتیکی خود فرار کنند.

محور اصلی داستان بر روی شخصیت مالکوم (فرانکی مونیز) متمرکز است که حالا خود پدر شده است. دیالوگ کلیدی او در تریلر، «زندگی من الان عالیه، تنها کاری که باید می‌کردم دوری از خانواده‌ام بود»، تضاد اصلی درام را شکل می‌دهد. مالکوم در تمام این سال‌ها سعی کرده با ایجاد فاصله فیزیکی و عاطفی، خود و دخترش لیا (Keeley Karsten) را از "جنون" والدین و برادرانش محافظت کند. اما جشن چهلمین سالگرد ازدواج هال و لوئیس، بهانه‌ای می‌شود تا او دوباره به مدار این سیاه‌چاله کشیده شود. این خط داستانی فرصتی عالی برای بررسی تروماهای بین‌نسلی در قالب طنز سیاه است؛ آیا مالکوم تبدیل به پدری متفاوت شده یا ناخودآگاه شبیه به لوئیس رفتار می‌کند؟

هرچه در مورد سریال جدید زندگی هنوز بی انصافه اسپین آف «دنیای مالکوم» می‌دانیم

شخصیت‌های هال (برایان کرانستون) و لوئیس (جین کاچمارک) به نظر می‌رسد که با گذشت زمان، تنها شدیدتر و غلیظ‌تر شده‌اند. تریلر نشان می‌دهد که پویایی آن‌ها تغییر نکرده؛ لوئیس همچنان کنترل‌گر و مقتدر است و هال همچنان پدری احساساتی و گاهی بی‌پکر. اما جذابیت اصلی در دیدن سرنوشت برادران است. فرانسیس (کریستوفر مسترسون) و همسرش پیاما همچنان در تصویر حضور دارند که نشان‌دهنده دوام رابطه پرفراز و نشیب آن‌هاست. ریس (جاستین برفیلد) و جیمی (که حالا جوانی برنا شده با بازی آنتونی تیمپانو) و کلی (فرزند آخر که در سریال اصلی نوزاد بود یا دیده نشد)، لایه‌های جدیدی به دینامیک خانواده اضافه می‌کنند. بزرگترین علامت سوال روایی، نحوه معرفی "دیویی جدید" با بازی کیلب السورث-کلارک است. دیویی همیشه باهوش‌ترین و شاید عجیب‌ترین عضو خانواده بود؛ نویسندگان باید توجیه کنند که این تغییر چهره چگونه در تار و پود داستان حل می‌شود، شاید با شوخی درباره اینکه "او آنقدر تغییر کرده که قابل شناسایی نیست".

فضای کلی سریال در تریلر، ترکیبی از نوستالژی گرم و واقع‌گرایی تلخ است. حضور نوه (دختر مالکوم) و دوست‌دخترش (Kiana Madeira)، نسل سوم خانواده را وارد ماجرا می‌کند و تقابل روش‌های تربیتی مدرن مالکوم با روش‌های دیکتاتوری لوئیس، احتمالا منبع اصلی کمدی خواهد بود. صحنه اصلاح کردن موهای پشت بدن هال در تیزر اولیه، امضایی بود که به مخاطب بگوید: "نترسید، ما هنوز همان‌قدر بی‌پروا و چندش‌آور هستیم." این چهار قسمت قرار نیست فقط یک تجدید دیدار ساده باشد؛ بلکه روایتی است از اینکه چگونه خانواده، با تمام نقص‌هایش، تنها لنگرگاهی است که در دنیای ناعادلانه باقی می‌ماند، حتی اگر گاهی آرزو کنید کاش می‌توانستید طناب این لنگر را ببرید.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست