آیا متیو مک‌کانهی پادشاه کن‌ها در باربی ۲ می‌شود

تیم پلازا - انتشار: 28 شهریور 1404 10:21
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-
آیا متیو مک‌کانهی پادشاه کن‌ها در باربی ۲ می‌شود

ایده حضور متیو مک‌کانهی در نقش «پادشاه کن‌ها» در دنباله «باربی»، با استقبال خود او و مارگو رابی روبرو شده و گمانه‌زنی‌ها را درباره ساخت این فیلم افزایش داده است.

ایده‌ای که توسط آمریکا فررا (America Ferrera) برای نقش «پادشاه کن‌ها» مطرح شده بود، اکنون به یک احتمال جدی برای دنباله فیلم «باربی» (Barbie) تبدیل شده است. متیو مک‌کانهی (Matthew McConaughey) که برای این نقش پیشنهاد شده بود، در یک برنامه تلویزیونی گفت که رد کردن این پیشنهاد «سخت» خواهد بود.

این اظهارنظر با واکنش مثبت مارگو رابی (Margot Robbie)، ستاره و تهیه‌کننده فیلم، همراه شد. او با شنیدن این خبر، آن را «فوق‌العاده» خواند و از این پیشنهاد استقبال کرد.

با وجود این هیجان، آینده «باربی ۲» همچنان نامشخص است. رابی و کارگردان، گرتا گرویگ (Greta Gerwig)، هر دو پیش از این گفته‌اند که تمام ایده‌های خود را در فیلم اول به کار برده‌اند و در حال حاضر برنامه‌ای برای ساخت دنباله ندارند. رابی تأکید کرده است که بدون حضور گرویگ، در هیچ دنباله‌ای شرکت نخواهد کرد. به این ترتیب، با وجود علاقه بازیگران، سرنوشت این پروژه همچنان به تصمیم کارگردان بستگی دارد.

منبع: FandomWire

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست