روایت مهراب قاسم‌خانی از دو ازدواج و ۱۵ سال زندگی عاشقانه

تیم پلازا - انتشار: 21 آذر 1404 22:11
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

مهراب قاسم‌خانی در تازه‌ترین گفت‌وگوی خود درباره تجربه دو ازدواج و جدایی‌هایش صحبت کرده و تأکید کرده است که پایان یک رابطه را شکست تلقی نمی‌کند.

این نویسنده و طنزپرداز ایرانی توضیح داد که در ازدواج دومش سال‌ها زندگی آرام و پر از عشق را تجربه کرده و آن دوره را «زمانی خوش و امن» توصیف کرد: «۱۵ سال زندگی عاشقانه و شاد داشتم، چرا باید بگویم ازدواج بد است؟»

قاسم‌خانی با اشاره به سبک زندگی شخصی خود گفت: «من آدم پرهیجان یا اهل تنوع نیستم و به ثبات و عادت کردن علاقه دارم. زندگی متأهلی برایم راحت‌تر است و در آن احساس امنیت بیشتری دارم.»

او درباره شرایط فعلی خود نیز گفت: «پسرم دو روز در هفته پیش مادرش است و دخترم که ۲۷ ساله شده بیشتر دنبال کارهای خودش است. در این دو روز که تنها هستم، وقتی بچه‌ها برمی‌گردند می‌بینند هیچ چیز تغییر نکرده، چون برنامه‌ای برای تنهایی ندارم. به همین دلیل فکر می‌کنم در زندگی متأهلی بهتر عمل می‌کنم.»

منبع: عصر ایران

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست