برنامه‌های رمضانی شبکه نسیم معرفی شدند؛ از «پریزاد» تا «بی‌حاشیه»

تیم پلازا - انتشار: 27 بهمن 1404 20:30
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

شبکه نسیم هم‌زمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، مجموعه‌ای متنوع از برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و معنوی را برای مخاطبان خود تدارک دیده است. در میان تولیدات جدید این شبکه، برنامه‌هایی چون پریزاد، نفیس اذانگاهی، بی‌انتها، صحن آزادی، میشه که بشه و بی‌حاشیه دیده می‌شود.

همچنین برنامه‌های چهل‌تیکه و ماندنی‌ها نیز در جدول پخش این ایام قرار گرفته‌اند. شبکه نسیم تلاش کرده با ترکیبی از برنامه‌های گفتگومحور و سرگرم‌کننده، فضایی شاد و در عین حال معنوی برای مخاطبان فراهم کند.

«پریزاد»؛ روایت رد پای زندگی

برنامه «پریزاد» با اجرای محمدرضا شهیدی‌فرد و تهیه‌کنندگی محمد فواد صفاریان‌پور و علی زارعان از پنجشنبه ۳۰ بهمن‌ماه ساعت ۲۳ در قالب ۳۰ قسمت روی آنتن می‌رود.

این برنامه روایتگر زندگی انسان‌هایی است که با قصه‌های واقعی خود، امید، تجربه و مسیر زیسته‌شان را با مخاطبان به اشتراک می‌گذارند.

«میشه که بشه»؛ بازگشت به زندگی پس از دشواری‌ها

برنامه «میشه که بشه» با اجرای الهام اخوان و به تهیه‌کنندگی و کارگردانی میثم محمدحسنی هر شب ساعت ۲۰ پخش می‌شود.

این مجموعه به روایت زندگی زندانیان آزادشده‌ای می‌پردازد که با تلاش و پشتکار، مسیر تازه‌ای در کارآفرینی و تولید برای خود ساخته‌اند و به الگویی الهام‌بخش تبدیل شده‌اند.

«بی‌حاشیه»؛ طنز اجتماعی با رویکرد دینی

برنامه «بی‌حاشیه» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سعید مظاهری و اجرای مهدی صبایی هر شب ساعت ۲۱ پخش می‌شود.

این برنامه طنز ترکیبی با حضور روحانیون و کمدین‌ها، مفاهیم دینی و اجتماعی را با زبانی شیرین و قابل فهم به مخاطبان منتقل می‌کند.

«نفیس اذانگاهی»؛ پیوند قرآن و فرهنگ

ویژه‌برنامه «نفیس اذانگاهی» با اجرای سید محمدرضا حسینیان و تهیه‌کنندگی پرهام عمرانی هر روز پیش از افطار ساعت ۱۷:۵۰ و پیش از سحر ساعت ۵ صبح پخش می‌شود.

این برنامه با محوریت معرفی نسخه‌های خطی قرآن کریم، به بررسی آثار نفیس قرآنی و مفاهیم معنوی می‌پردازد.

«بی‌انتها»؛ روایت موفقیت و الهام

فصل ششم برنامه «بی‌انتها» با اجرای فاطمه افشاریان و فاطمه محمدی‌فر هر شب ساعت ۱۸:۳۰ و ۵:۳۰ صبح پخش می‌شود.

این برنامه میزبان چهره‌های موفق بوده و با روایت داستان‌های الهام‌بخش، به تقویت انگیزه مخاطبان می‌پردازد.

«صحن آزادی»؛ همدلی و معنویت رمضانی

برنامه «صحن آزادی» با تهیه‌کنندگی و اجرای پرهام عمرانی از پنجشنبه ۳۰ بهمن‌ماه هر شب ساعت ۱۹:۳۰ روی آنتن می‌رود.

این برنامه با محوریت پویش آزادی زنان زندانی جرایم غیرعمد و بازتاب حال‌وهوای حرم مطهر رضوی، جلوه‌هایی از همدلی، معنویت و مشارکت مردمی را نمایش می‌دهد.

سایر برنامه‌ها

  • «ماندنی‌ها»: شنبه تا دوشنبه ساعت ۲۲

  • «چهل‌تیکه»: سه‌شنبه تا جمعه ساعت ۲۲

جمع‌بندی

شبکه نسیم در ماه رمضان امسال با ترکیبی از برنامه‌های معنوی، اجتماعی، طنز و گفتگومحور، تلاش دارد پاسخگوی سلیقه‌های متنوع مخاطبان باشد و حال‌وهوای معنوی این ماه را با زبانی جذاب و متفاوت به تصویر بکشد.

منبع/خبرگزاری مهر

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست