پس از 26 سال انیمه 1000 قسمتی وان پیس به استراحت می‌رود، پایان فصل اول

تیم پلازا - انتشار: 8 دی 1404 12:19
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

یکشنبه، ۲۸ دسامبر ۲۰۲۵، روزی است که در تاریخ طرفداران وان پیس (Nakama) ثبت خواهد شد. پس از پخش ۱۱۵۵ قسمت و گذشت بیش از ربع قرن، لفی و خدمه کلاه حصیری برای اولین بار به تعطیلات اجباری می‌روند. این توقف پخش، پایان‌بخش آرک داستانی «اگ‌هد» (Egghead) است؛ آرکی که نه‌تنها از نظر بصری انقلابی در انیمه ایجاد کرد، بلکه از نظر داستانی نیز مقدمه‌ای بر پایان‌بندی بزرگ این حماسه بود.

پایان آرک اگ‌هد: خداحافظی با آینده آرک جزیره اگ‌هد که با تم علمی-تخیلی و معرفی دکتر وگاپانک همراه بود، یکی از پرحادثه‌ترین بخش‌های داستان ایچیرو اودا محسوب می‌شود. در این آرک، ما شاهد افشای رازهای میوه شیطان، حقیقت پشت «قرن گمشده» و البته نمایش کامل قدرت «دنده ۵» (Gear 5) لفی بودیم. قسمت ۱۱۵۵ که قرار است نقطه پایان این بخش باشد، احتمالاً با یک کلیف‌هنگر (Cliffhanger) بزرگ به پایان می‌رسد تا عطش مخاطبان را برای بازگشت سریال در ماه آوریل زنده نگه دارد. این آرک با استایل هنری متفاوت و خطوط نرم‌تر و رنگ‌های پاستلی، هویت بصری جدیدی به وان پیس داد که انتظار می‌رود در فرمت فصلی جدید با کیفیت بالاتری ادامه یابد.

حل معضل قدیمی: ریتم روایت بزرگترین نقد وارد بر انیمه وان پیس در تمام این سال‌ها، مشکل «پیسینگ» (Pacing) یا ریتم کند روایت بوده است. هواداران بارها شکایت کرده‌اند که توئی انیمیشن برای پر کردن تایم ۲۰ دقیقه‌ای، صحنه‌های واکنش شخصیت‌ها را بیش از حد طولانی می‌کند یا از فلش‌بک‌های تکراری استفاده می‌کند. خبر کاهش تعداد اپیزودها به ۲۶ قسمت در سال، بهترین خبری است که طرفداران مانگا می‌توانستند بشنوند. این یعنی تراکم رخدادها در هر اپیزود افزایش می‌یابد و داستان با ضرب‌آهنگی سریع‌تر و هیجان‌انگیزتر پیش خواهد رفت. دیگر خبری از اپیزودهایی که در آن کاراکترها ۵ دقیقه فقط به هم خیره می‌شوند نخواهد بود؛ بلکه هر قسمت برشی غنی از داستان اصلی خواهد بود.

انتظار سه ماهه: آزمون وفاداری برای نسلی که عادت کرده بود هر یکشنبه صبح با ماجراجویی‌های لفی بیدار شود، وقفه سه ماهه (از ژانویه تا آوریل ۲۰۲۶) شوکی فرهنگی و عاطفی خواهد بود. اما این وقفه، فرصتی است برای تنفس. همانطور که در مقاله جاش کولسون اشاره شد، حتی بازیگران سریال Stranger Things در فاصله بین فصل‌ها بزرگ شده‌اند، اما وان پیس همیشه بوده است. حالا این «نبودنِ موقت»، ارزش «بودن» را بیشتر می‌کند. سال ۲۰۲۶ با بازگشت انیمه در ماه آوریل و انتشار فصل دوم لایو اکشن (که تنها ۸ قسمت خواهد بود)، سالی متفاوت برای این فرنچایز است. طرفداران باید خود را برای مدلی جدید آماده کنند: اپیزودهای کمتر، اما با داستان‌گویی متراکم‌تر و انیمیشنی که شایسته پادشاه دزدان دریایی باشد. این پایان فصل اول نیست؛ این آغازِ باکیفیت‌ترین دوران وان پیس است.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست