رقابت شیائومی 18 با S26 اولترا؛ نمایشگر حریم خصوصی در پرچم‌داران چینی؟

تیم پلازا - انتشار: 4 اسفند 1404 09:45
ز.م مطالعه: 3 دقیقه
-

پرچم‌داران نیمه دوم سال ۲۰۲۶ ممکن است با تمرکز جدی‌تر بر حریم خصوصی نمایشگر وارد بازار شوند.

براساس پستی که توسط توسط افشاگر شناخته‌شده Digital Chat Station در ویبو منتشر شده و به گزارش Gizmochina، چند تولیدکننده بزرگ چینی درحال آزمایش نسل جدیدی از نمایشگرهای حریم خصوصی هستند که در سطح سخت‌افزار عمل می‌کنند. این فناوری قرار است وابستگی به برچسب‌های محافظ یا راهکارهای نرم‌افزاری را کاهش دهد و به‌صورت بومی در پنل نمایشگر ادغام شود.

طبق این گزارش، پرچم‌دارانی که احتمالا در حوالی سپتامبر ۲۰۲۶ (شهریور ۱۴۰۵) معرفی می‌شوند، نخستین میزبانان این فناوری خواهند بود. در میان گزینه‌های محتمل، سری شیائومی 18 و خانواده Vivo X500 بیش از دیگران مطرح شده‌اند.

تفاوت با راهکارهای قبلی

درحال‌حاضر اغلب کاربران برای جلوگیری از دیده‌شدن محتوای صفحه از زوایای جانبی، از محافظ‌های فیزیکی استفاده می‌کنند. این ابزارها با کاهش زاویه دید، نمایشگر را از دید افراد کناری پنهان می‌کنند اما معمولا کیفیت تصویر و روشنایی را نیز کاهش می‌دهند. فناوری جدید اما گفته می‌شود مستقیما در ساختار پنل OLED پیاده‌سازی شده و می‌تواند زاویه دید را به‌صورت هوشمند محدود کند، بدون اینکه وضوح یا کیفیت کلی نمایشگر در حالت عادی افت محسوسی داشته باشد.

نقش شیائومی 18 و ویوو X500

گزارش‌ها نشان می‌دهد سری شیائومی 18 که احتمالا با تراشه Snapdragon 8 Elite Gen 6 عرضه می‌شود و همچنین سری ویوو X500 مجهز به Dimensity 9600، از گزینه‌های اصلی برای بهره‌گیری از این فناوری هستند. درصورت موفقیت آمیز بودن آزمایش‌ها، انتظار می‌رود این قابلیت ابتدا در نسخه‌های اولترا یا پرو مکس این خانواده‌ها ارائه شود؛ همان الگویی که معمولا برای فناوری‌های پیشرفته در نظر گرفته می‌شود.

الهام از گلکسی S26 Ultra

سامسونگ نیز قرار است در مدل Galaxy S26 Ultra از نمایشگر Zero-Peeking Privacy استفاده کند. گفته می‌شود این فناوری که احتمالا مبتنی بر کنترل پیشرفته پیکسل‌های OLED است، می‌تواند هنگام انجام فعالیت‌های حساس مانند ورود رمز عبور یا مشاهده پیام‌های خصوصی فعال شود.

افزون‌بر این، برخی گزارش‌ها از امکان شخصی‌سازی این حالت خبر می‌دهند؛ برای مثال فعال‌سازی خودکار در برنامه‌های بانکی یا مخفی‌کردن اعلان‌ها از دید جانبی. اگر این رویکرد موفق باشد، سایر برندها نیز برای رقابت در بخش حریم خصوصی ناچار به ارائه راهکار مشابه خواهند شد.

چشم‌انداز رقابت در نیمه دوم سال

علاوه‌بر شیائومی و ویوو، انتظار می‌رود برندهایی مانند اوپو، آنر، وان‌پلاس، ریلمی و iQOO نیز در بازه زمانی مشابه از پرچم‌داران جدید خود رونمایی کنند. بااین‌حال هنوز مشخص نیست کدام‌یک از این شرکت‌ها به فناوری حریم خصوصی نمایشگر مجهز خواهند شد.

اگر گزارش‌ها صحت داشته باشد، سری شیائومی 18 و ویوو X500 می‌توانند آغازگر موج تازه‌ای از نمایشگرهای مجهز به محافظت سخت‌افزاری در برابر نگاه دیگران باشند. درصورت اجرای موفق، نمایشگر حریم خصوصی می‌تواند به یکی از نقاط تمایز اصلی پرچم‌داران سال ۱۴۰۵ تبدیل شود.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست