آیکون‌های سامسونگ با One UI 8.5 سه‌بعدی می‌شوند

تیم پلازا - انتشار: 10 مهر 1404 11:40
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

سامسونگ قصد دارد با عرضه One UI 8.5 تغییرات قابل توجهی در طراحی رابط کاربری و آیکون‌های گوشی‌های خود ایجاد کند. بر اساس نسخه‌های داخلی فاش‌شده و به گزارش وب‌سایت SamMobile، طراحی جدید آیکون‌ها دارای جلوه سه‌بعدی با سایه و انحنا است که ظاهری تازه و پویا به رابط کاربری می‌دهد. این طراحی هم برای آیکون‌های اپلیکیشن‌های سیستمی و هم برخی اپلیکیشن‌های شخص ثالث اعمال خواهد شد.

در نسخه One UI 7.0، سامسونگ از آیکون‌های گرادیانت‌دار استفاده کرد تا جلوه‌ای مدرن ایجاد کند. اما One UI 8.0 تغییر خاصی در طراحی آیکون‌ها نداشت. حال One UI 8.5 قصد دارد این موضوع را تغییر دهد و طراحی را با رویکردی سه‌بعدی به‌روزرسانی کند.

یکی دیگر از تغییرات مهم، بازطراحی نوار تب‌هاست. این نوار جدید شکل کپسولی و جمع‌وجوری دارد و در پایین صفحه قرار می‌گیرد. برچسب‌های متنی که در نسخه‌های پیشین برای آیکون‌ها وجود داشت، در این نسخه حذف می‌شوند تا تجربه‌ای ساده‌تر و مینیمال‌تر ایجاد شود.

به نظر می‌رسد این تغییرات بخشی از استراتژی سامسونگ برای بهبود تجربه کاربری و ایجاد تمایز در طراحی باشد. هرچند هنوز مشخص نیست که طراحی جدید به‌طور کامل در نسخه نهایی One UI 8.5 پیاده‌سازی شود یا خیر. انتظار می‌رود این نسخه اوایل سال آینده میلادی (دی/بهمن 1404) همراه با سری گلکسی S26 عرضه شود.

سامسونگ با این تغییرات قصد دارد تجربه کاربری را بهبود دهد و طراحی گوشی‌های خود را با استانداردهای روز هماهنگ کند.

تغییرات طراحی در One UI 8.5 نشان‌دهنده رویکرد سامسونگ برای بهبود تجربه کاربری و ایجاد تمایز بصری در گوشی‌هایش است. اضافه شدن جلوه سه‌بعدی به آیکون‌ها و بازطراحی نوار تب‌ها، ظاهری مدرن‌تر و مینیمال‌تر را به رابط کاربری می‌آورد. این تغییرات نه تنها تجربه کاربری را تازه می‌کنند، بلکه نشان‌دهنده تلاش سامسونگ برای حفظ رقابت در بازار گوشی‌های هوشمند با تمرکز بر طراحی و نوآوری است.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست