استودیو Trigger آماده نمایش جزئیات تازه از «Cyberpunk: Edgerunners 2» است

تیم پلازا - انتشار: 5 خرداد 1405 19:21
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

انیمه «Cyberpunk: Edgerunners 2» قرار است در تاریخ ۳ ژوئیه (۱۲ تیر) در رویداد Anime Expo حضور داشته باشد و نخستین نگاه رسمی به این سریال در همین برنامه ارائه شود.

طبق اطلاعات منتشرشده، کای ایکاراشی کارگردان، بارتوز اشتبر شورانر، سای الدر تهیه‌کننده اجرایی و چند مهمان دیگر در این پنل حاضر خواهند بود تا درباره مسیر تازه این پروژه صحبت کنند.

«Cyberpunk: Edgerunners 2» با وجود دنباله‌بودن برای انیمه موفق Studio Trigger، قرار نیست ادامه مستقیم فصل اول باشد و با یک داستانی مستقل و جدید بازمی‌گردد. این مجموعه ده قسمتی بار دیگر در Night City جریان دارد، اما هنوز تاریخ پخش آن از سوی نتفلیکس اعلام نشده است.

در حال حاضر جزئیات رسمی زیادی از داستان منتشر نشده، اما اشتبر پیش‌تر از آن به‌عنوان روایتی درباره رستگاری و انتقام یاد کرده بود؛ داستانی که به گفته او، با آنچه قبلاً از این مجموعه دیده‌ایم متفاوت خواهد بود.

با توجه به محبوبیت فصل اول و تأثیر آن بر افزایش توجه به Cyberpunk 2077، حالا بسیاری منتظرند ببینند آیا این انیمه جدید ارتباطی هم با Project Orion یا همان دنباله بازی Cyberpunk خواهد داشت یا نه؛ موضوعی که فعلاً در حد گمانه‌زنی باقی مانده است.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست