وودی آلن باز هم فیلم می‌سازد؛ مقصد بعدی مادرید است

تیم پلازا - انتشار: 9 آبان 1404 16:16
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

وودی آلن ۸۹ ساله که پس از اتهامات اخلاقی و مشکلات جذب سرمایه در آمریکا، از بازنشستگی سخن گفته بود، بار دیگر به اروپا بازمی‌گردد. او برای ساخت فیلم بعدی خود، که موقتاً «Wasp 2026» نام دارد، بودجه‌ی دولتی از مادرید دریافت کرده است.

وودی آلن که در سال‌های اخیر برای یافتن سرمایه‌گذار در ایالات متحده با چالش جدی مواجه بوده، پس از شکست در مذاکرات ایتالیا و بارسلونا، سرانجام در مادرید به توافق رسید. دولت محلی مادرید ۱.۵ میلیون یورو به این پروژه تزریق خواهد کرد. این مبلغ اگرچه کل بودجه نیست، اما نشان‌دهنده‌ی علاقه‌ی اروپا به این فیلمساز است، در حالی که هالیوود او را طرد کرده است.

آلن در جشنواره ونیز ۲۰۲۳ (۱۴۰۲) هنگام نمایش آخرین فیلمش «کودتای شانس»، به ورایتی گفته بود که دیگر «شوق و انرژی» لازم برای التماس کردن برای پول را ندارد. قرارداد جدید او را ملزم می‌کند که نام «مادرید» را در عنوان فیلم بیاورد، اقدامی که دولت محلی آن را «ابزار برندسازی» توصیف کرده است. آلن پیش‌تر با «ویکی کریستینا بارسلونا» و «جشنواره ریفکین» نیز در اسپانیا فیلم ساخته بود.

باید دید آیا این فیلم جدید که به حمایت مالی اروپا وابسته است، می‌تواند توجه جشنواره‌ها را مانند گذشته جلب کند یا خیر.

به نقل از ورایتی

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست