شیائومی پس از 3 سال تبلت ردمی پد را احیا می‌کند

تیم پلازا - بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1404 13:45
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

پس از تقریباً سه سال، شیائومی قصد دارد خانواده ردمی پد را با مدل جدید Redmi Pad 2 به‌روزرسانی کند. این تبلت که جانشین نسخه ۲۰۲۲ به‌شمار می‌آید، اخیراً در قالب رندرهای باکیفیت و اطلاعات مشخصات فنی فاش شده است.

طراحی و ظاهر:
زبان طراحی Redmi Pad 2 تغییرات بنیادی نداشته؛ همچنان لبه‌های تخت و گوشه‌های مربعی حفظ شده‌اند. مهم‌ترین تفاوت در پنل پشتی قابل‌مشاهده است؛ ماژول دوربین اکنون به‌صورت کپسولی شکل درآمده و درون آن یک حسگر ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 جای گرفته است. در جلوی دستگاه نیز حاشیه‌های نسبتا ضخیم دور نمایشگر، به عنوان امضای تبلت‌های اقتصادی اندروید، دیده می‌شود.

نمایشگر و سخت‌افزار:
طبق اطلاعات افشا شده اخیر، تبلت Pad 2 به نمایشگر LCD ۱۱ اینچی با وضوح ۲۵۰۰×۱۶۰۰ پیکسل مجهز خواهد بود و به لطف بهره‌مندی از نرخ نوسازی ۹۰ هرتز، تجربه پیمایش روان‌تری نسبت به اغلب مدل‌های هم‌رده ارائه می‌دهد. نیروی پردازشی از تراشه‌ی MediaTek Helio G100 Ultra تامین می‌شود که برای کارهای روزمره کافی است اما نباید توقع عملکرد گیمینگ سنگین یا پردازش‌های پیچیده را داشت. سیستم‌عامل آن HyperOS 2.1 است که پوسته‌ای مبتنی بر اندروید 15 را با امکانات اختصاصی شیائومی ارائه می‌کند.

تبلت ردمی پد 2

دوربین و صدا:
دوربین پشت تک‌لنزه ۸ مگاپیکسلی برای ثبت عکس‌های ساده و اسکن اسناد مناسب خواهد بود و دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی جلویی نیز برای تماس‌های ویدئویی کفایت می‌کند. ردمی پد ۲ به چهار بلندگوی استریو با پشتیبانی از Dolby Atmos مجهز است تا تجربه صوتی بهتری در تماشای فیلم و گوش دادن موسیقی فراهم کند.

باتری و اتصالات:
باتری بزرگ ۹۰۰۰ میلی‌آمپر‌ساعت با شارژ ۱۸ واتی، از دیگر مشخصات شاخص این محصول هستند. همچنین برخورداری از جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون نیز در سال ۲۰۲۵ یک نقطه قوت به حساب می‌آید.

قیمت‌گذاری:

  • نسخهٔ پایه با ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه: حدود ۲۲۹ یورو

  • نسخهٔ پیشرفته با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه: حدود ۲۷۹ یورو

با در نظر گرفتن قیمت اقتصادی، نمایشگر باکیفیت 2.5K و باتری پرظرفیت، ردمی پد 2 گزینه‌ای جذاب برای کاربرانی است که به دنبال یک تبلت برای وب‌گردی، تماشای ویدئو و کارهای روزمره هستند. هرچند نباید انتظار عملکرد عالی در استفاده سنگین و عکاسی حرفه‌ای داشت. از سمت دیگر، نمایشگر ۹۰ هرتز، اسپیکرهای چهارگانه با دالبی اتموس و باتری حجیم از جمله ویژگی‌هایی هستند که می‌توانند آن را در میان رقبا برجسته کنند، به‌خصوص در این بازه‌ی قیمتی. شیائومی هنوز به‌صورت رسمی این تبلت را معرفی نکرده، اما با توجه به حجم اطلاعات فاش‌شده، احتمال رونمایی رسمی در هفته‌های پیش‌ رو بسیار بالاست.

تگ ها:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست
    شیائومی پس از 3 سال تبلت ردمی پد را احیا می‌کند - پلازا