لی آنکریچ کارگردان Toy Story 3 و Coco از پیکسار جدا شد

علیرضا حسن پور - انتشار: 1 بهمن 1397 13:00
مطالعه : 2 دقیقه
-

پس از 25 سال همکاری مشترک، لی آنکریچ کارگردان انیمیشن‌هایی چون Toy Story 3 و Coco از استودیوی انیمیشن سازی پیکسار جدا شد. وی در بیانیه‌ای اعلام کرد که قصد ادامه فعالیت در دیگر استودیوها نداشته و بازنشسته شده است.

کمپاتی دیزنی 14 ماه پر سر و صدا را در مورد اتهامات سوء رفتار جنسی جان لستر، مدیر ارشد سابق دیزنی، سپری کرده است. پس از عیان شدن این اتهامات، لستر اعلام کرده بود که تا پایان سال 2018 از مقام خود در شرکت‌های انیمیشن پیکسار و دیزنی کناره‌گیری خواهد کرد.

پس از این اتفاق، لستر در استودیوی انیمیشن سازی Skydance مجدداً فعالیت خود را از سر گرفت. این رخداد باعث انتقاد شدید فعالان دنیای سینما و همینطور رهبران جنبش‌هایی مثل Time’s Up و Women in Film شد. در همین حین، پیتر داکتر (کارگردان انیمیشن‌های Up و Inside Out) به عنوان مدیر بخش خلاقیت پیکسار، رهبری آینده این استودیو را بر عهده گرفت. متأسفانه وی مجبور است این کار را بدون حضور یکی از تاثیرگذارترین همکاران اصلی خود در بیش از دو و نیم دهه گذشته، یعنی لی آنکریچ انجام دهد.

Lee Unkrich tweet / توئیت لی آنکریچ

آنکریچ در بیانیه‌ای این موضوع را تایید کرده است. وی گفت:

من قصد ندارم برای ساخت فیلم‌هایی در دیگر استودیوها وقت بگذارم؛ در عوض می‌خواهم وقتم را با خانواده خود و انجام کارهایی که مدت‌هاست قصد انجامشان را دارم، سپری کنم.

آنکریچ در توییت خود، با قرار دادن تصویر متحرکی از Toy Story 3 بازنشستگی خود را رسماً اعلام کرد.

کلام آخر

حاصل فعالیت‌های آنکریچ، کسب دو جایزه اسکار برای انیمیشن‌های Toy Story 3 و Coco بود. با این وجود غم انگیز است که شاهد ترک صنعت انیمیشن توسط او باشیم. علاوه بر این انیمیشن، وی در در دیگر آثار تحسین شده پیکسار مثل Monsters, Inc و Finding Nemo نقش کلیدی داشته و در زمینه داستان‌سرایی این آثار فعالیت عمده‌ای داشته است. در نهایت امیدواریم لی آنکریچ نیز بتواند مثل شخصیت میگل در Coco، چالش نهایی خود را با موفقیت کامل پشت سر بگذارد. نظرات خود را در پلازامگ با ما به اشتراک بگذارید.

منابع:
تگ ها:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست