بازی Death Rally Classic توسط استودیو رمدی برای همیشه رایگان شد!

مهراد نجف زاده - انتشار: 24 شهریور 1399 19:00
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

استودیو رمدی به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد خود بازی Death Rally Classic را به صورت رایگان در دسترس همگان قرار داده و این اتفاق به صورت موقت نخواهد بود.

استودیو رمدی که ما با بازی‌هایی چون Max Payne و Alan Wake آن را می‌شناسیم برای بیست و پنجمین سالگرد خود، عنوان Death Rally را به صورت کاملا رایگان در اختیار کاربران قرار داده است. این عنوان در واقع اولین بازی ساخته شده توسط رمدی به شمار می‌رود.

بازی death rally

رمدی با رایگان کردن اولین بازی خود بیست و پنجمین سالگردش را جشن می‌گیرد که بر خلاف تصور سایرین این بازی Max Payne نبود؛ زیرا اولین بازی این استودیو Death Rally است، بله! آن‌ها Death Rally را به این مناسبت بصورت رایگان قرار داده‌اند؛ آن هم نه برای مدتی محدود، بلکه برای همیشه.

البته این نسخه منحصر به فرد با یک بسته الحاقی بیست مگابایتی عرضه شده که شامل انیمیشن‌هایی اکشن برای بازی است. شما در این بازی با اسلحه‌هایی که به ماشین شما متصل شده‌اند به سمت ماشین‌های دیگر شلیک می‌کنید و یا با استفاده از سپر، گلوله‌ها را دفع یا آن‌ها را به سمت خودشان برمی‌گردانید. در این بازی شما با توجه به امتیازها و جایگاهی که در مسابقه پیدا می‌کنید پیشرفت کرده و می‌توانید ماشین، اسلحه و سپرهای دفاعی خود را بهتر و مستحکم‌تر کنید.

سخن پایانی

استودیو رمدی را که ما اغلب آن را با بازی‌هایی همچون Max Payne و Alan Wake و Control می‌شناسیم برای احیای بازی Death Rally در سال 2012 یک نسخه به نسبت ضعیف را از این بازی عرضه کرد که مورد توجه کاربران قرار نگرفت. با این حال اگر می‌خواهید اولین بازی رمدی را امتحان کنید، حالا بهترین زمان است.

منابع:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست
    بازی Death Rally Classic توسط استودیو رمدی برای همیشه رایگان شد!