گزارش جدیدی از سوی جیمز کامرون منتشر شده که نشان میدهد حداقل تاسال 2031 شاهد آواتار 5 نخواهیم بود و این موضوع درحالی بوده که کامرون برای اواتار 6 و حتی 7 هم طرح هایی از قبل آماده نموده است که این موضوع سبب حواشی بسیاری درخصوص فیلم آواتار شده است.
جیمز کامرون نگاه آینده نگرانه ای را نسبت به فیلم های اواتار داشته است که در مصاحبه اخیر خود در جریان پنجاه و یکمین جوایز Saturn اعلام کرد که آواتار 6 و 7 در ذهن این کارگردان درحال چرخش بوده است و کامرون اعلام نمود وقتی در حال ساختن یک جهان کامل هستید، نمی توانید به داستان های جدید فکر نکنید.
کارگردان ترمیناتور 2 و فیلم تایتانیک درحال حاضر کاربروی فیلم آواتار 3 را در برنامه داشته که قرار است این اثر در سال 2025 به نمایش در بیاید. کامرون افزود که برای نسخه های بعدی این فیلم باید اقدامات بسیاری انجام گیرد و شاهد ساخت دنیاهای جدیدی برای توسعه دادن داستانی فیلم باشیم. وی همچنین درخصوص این فیلم در مصاحبه خود اعلام کرد که:
“ما به طور کامل داستان 5 فیلم را نوشته ایم و من ایده هایی برای فیلم شش و هفت دارم، اگرچه احتمالا در آن مرحله سبک جدیدتری را ارائه دهم. منظورم این است که مرگ و میر فرا می رسد. اما منظورم این است که ما از کاری که انجام می دهیم برای بیننده لذت بخش خواهد بود.”
