ابوالفضل پورعرب: سینمای امروز ایده‌آل ما نیست | به حال این سینما باید گریست

تیم پلازا - انتشار: 30 شهریور 1404 11:09
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

ابوالفضل پورعرب، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، در گفت‌وگویی از شرایط امروز سینمای ایران و کم‌توجهی به ارزش‌های گذشته انتقاد کرد. او گفت: «سینمای ما ادب داشت؛ اما امروز بیشتر آثار پر از رقص و شوخی‌های سطحی است. این سینمای ایده‌آل ما نیست و باید به حال آن گریست.»

پورعرب که این روزها به دلیل مداوای پایش کمتر جلوی دوربین می‌رود، توضیح داد: «دعوت می‌شوم اما به دلیل شرایط جسمی نمی‌روم و بیشتر کارگردانی می‌کنم. فیلم‌ها را هم در خانه و از طریق یوتیوب می‌بینم.»

او با تأکید بر اینکه «اثر بد» در سینما وجود ندارد اما انتخاب تماشاگر تعیین‌کننده است، افزود: «خیلی از بازیگران از سر ناچاری نقش‌های سطحی را قبول می‌کنند. سینمای امروز بیشتر به دنبال سرگرمی‌های گذراست، در حالی که سینمای نسل ما انسانیت یاد می‌داد.»

منبع: ایرنا

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست