«خرگوش سیاه، خرگوش سفید» شهرام مکری در رقابت آسیایی جشنواره فیلم سنگاپور

تیم پلازا - انتشار: 22 مهر 1404 13:12
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

فیلم جدید شهرام مکری با عنوان «خرگوش سیاه، خرگوش سفید» به بخش مسابقه سینمای آسیای سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم سنگاپور راه یافت.

این رویداد سینمایی از ۲۶ نوامبر تا ۷ دسامبر ۲۰۲۵ (۷ تا ۱۶ آذرماه) برگزار می‌شود و بیش از ۱۱۰ فیلم از ۴۵ کشور را به نمایش می‌گذارد. فیلم مکری پیش‌تر در جشنواره فیلم بوسان جایزه آینده آسیا را دریافت کرده و در جشنواره‌های لندن و شیکاگو نیز نمایش داده شده است.

«خرگوش سیاه، خرگوش سفید» که به زبان‌های تاجیکی و فارسی ساخته شده، نماینده سینمای تاجیکستان در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۶ است. این فیلم با بازی بابک کریمی، هستی محمایی، کبریا دیلوبووآ و بژن داولیاتوف، با فیلمنامه‌ای از شهرام مکری و نسیم احمدپور و تهیه‌کنندگی نگار اسکندرفر ساخته شده است.

در خلاصه داستان فیلم آمده:

«یک تست بازیگری مرموز، حادثه‌ای جاده‌ای و چند خرگوش، سه داستان ظاهراً جداگانه را در روایتی معماگونه و مملو از طنز و رئالیسم جادویی به‌هم پیوند می‌زنند.»

«خرگوش سیاه، خرگوش سفید» چهارمین فیلم بلند شهرام مکری پس از آثار تحسین‌شده «ماهی و گربه»، «هجوم» و «جنایت بی‌دقت» است. پخش بین‌المللی این فیلم را کمپانی دریم لب با مدیریت نسرین میرشب برعهده دارد.

منبع: ایسنا

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست