بازرس خانه سینما درباره بیمه و حقوق بازنشستگی اکبر عبدی و آزیتا لاچینی توضیح داد

تیم پلازا - انتشار: 23 آذر 1404 20:50
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

علیرضا نجف‌زاده، بازرس خانه سینما، با اشاره به گلایه‌های اکبر عبدی و آزیتا لاچینی درباره حقوق بازنشستگی و وضعیت بیمه‌ای‌شان، این موضوع را «بسیار دردناک» خواند. او تاکید کرد حل مشکلات بیمه‌ای سینماگران یکی از اولویت‌های اصلی خانه سینما است.

نجف‌زاده فعالیت صنفی را «وظیفه جمعی» توصیف کرد و گفت: «کار صنفی مانند دوره سربازی است؛ هر فرد باید بخشی از توان و وقت خود را صرف خدمت به هم‌صنفی‌ها کند.» او افزود بسیاری از مشکلات پیشکسوتان ناشی از ترک فعل‌های گذشته است که نه تنها از سوی صنف، بلکه از سوی دستگاه‌های حکومتی نیز رخ داده است.

بازرس خانه سینما درباره هدف تشکیل این نهاد توضیح داد: «خانه سینما با هدف رسیدگی به مسائل مشترک سینماگران، از جمله بیمه، امنیت شغلی، قرارداد تیپ و رفاه اعضا شکل گرفت. متأسفانه پس از بیش از ۳۰ سال، هنوز برخی از این موارد بر زمین مانده است.»

او ادامه داد: «نسل اول سینماگرانی که تحت پوشش بیمه قرار گرفتند، اکنون به سن بازنشستگی رسیده‌اند و بسیاری از حقوقشان هنوز محقق نشده است. حل این موضوع، بخش بزرگی از مشکلات جامعه سینماگران را رفع خواهد کرد.»

نجف‌زاده تاکید کرد که بازرس خانه سینما باید «دستگیر باشد نه مچ‌گیر» و افزود: «وظیفه ما حمایت و راهنمایی هیئت‌مدیره است تا مسیر قانونی طی شود و مسائل صنفی و مالی اعضا رعایت گردد.»

منبع: ایسنا

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست