آیا اسکارلت جوهانسون به کیانو ریوز در دنباله‌ی «سایبرپانک» می‌پیوندد؟

تیم پلازا - انتشار: 12 آبان 1404 21:31
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

مایک پانداسمیت، خالق «سایبرپانک»، پس از موفقیت حضور کیانو ریوز و ادریس البا، اکنون اسکارلت جوهانسون را برای حضور در دنباله‌ی این مجموعه فرا خوانده است. پانداسمیت همچنین تأیید کرد که با وجود پایان‌بندی‌های مختلف بازی اول، او آماده است تا شخصیت جانی سیلورهند (کیانو ریوز) را برای «پروژه‌ی اوریون» بازگرداند.

حضور ستارگان هالیوودی در «سایبرپانک ۲۰۷۷» و بسته‌ی الحاقی «فانتوم لیبرتی» یک موفقیت بزرگ بود. کیانو ریوز در نقش جانی سیلورهند و ادریس البا در نقش سالومون رید، فراتر از یک حضور افتخاری عمل کردند و نقدهای مثبتی دریافت نمودند. مایک پانداسمیت در یک لایو استریم جدید در تاریخ ۱۲ آبان ۱۴۰۴ (۳ نوامبر ۲۰۲۵) به این موضوع اشاره کرد و به شوخی گفت: «اول کیانو ریوز، بعد ادریس البا. بعدی کیست؟ اسکارلت جوهانسون؟... اسکارلت، می‌دانی، من برای تو نقش دارم. تو هر کاری می‌توانی بکنی.»

اگرچه این دعوت ممکن است شوخی به نظر برسد، اما سابقه‌ی طولانی جوهانسون در ژانر علمی-تخیلی (از «انتقام‌جویان» و «شبح درون پوسته» گرفته تا «او» و «لوسی») و همچنین رهبری سه‌گانه‌ی جدید «پارک ژوراسیک»، او را به گزینه‌ای جذاب برای این دنیا تبدیل می‌کند.

اما بخش جدی‌تر صحبت‌های پانداسمیت، مربوط به بازگشت کیانو ریوز بود. ریوز اخیراً در مصاحبه‌ای گفته بود که عاشق بازگشت به نقش جانی است. پانداسمیت در واکنش به این موضوع گفت: «من راه‌هایی برای [بازگرداندن] او دارم.» این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که داستان V در بازی اول به پایان رسیده است و بازگشت جانی نیازمند یک توجیه داستانی قوی است.

پانداسمیت تأکید کرد که موفقیت این بازیگران به این دلیل بود که آن‌ها واقعاً «می‌خواستند آن نقش‌ها را بازی کنند و خود را در آن غرق کردند.»

دنباله‌ی «سایبرپانک» (با اسم رمز «پروژه‌ی اوریون») هنوز در مراحل اولیه‌ی توسعه قرار دارد و همزمان با «ویچر ۴» در حال ساخت است.

به نقل از فوربز

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست