ایلان ماسک نسخه هوش مصنوعی از The Odyssey می‌سازد

تیم پلازا - انتشار: 31 تیر 1405 23:01
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

ایلان ماسک اعلام کرده است که قصد دارد برداشت اختصاصی خود از The Odyssey را با کمک هوش مصنوعی Grok تولید کند؛ پروژه‌ای که به‌نظر می‌رسد هم ادامه‌ای بر انتقادهای او از نسخه کریستوفر نولان باشد و هم نمونه تازه‌ای از ورود هوش مصنوعی به تولید محتوای سینمایی.

جزئیات ماجرا

ماسک در پیامی در شبکه اجتماعی X گفته این اقتباس در مقطعی از سال ۲۰۲۶ منتشر خواهد شد و هدف آن، ارائه روایتی «کاملاً وفادار» به اثر هومر است. این اظهارنظر در حالی مطرح شده که فیلم The Odyssey به کارگردانی کریستوفر نولان از ۱۷ ژوئیه روی پرده سینماها رفته و با بازی مت دیمون در نقش اصلی، بازخوردهای مثبتی از منتقدان گرفته است.

ماسک مدت‌هاست از منتقدان جدی این پروژه به شمار می‌رود و به انتخاب لوپیتا نیونگو و الیوت پیج در ترکیب بازیگران اعتراض کرده است.

نقش Grok در پروژه ماسک

این پیام همراه با ویدیویی سه‌دقیقه‌ای منتشر شد که یکی از کاربران X با ابزار Grok Imagine ساخته بود. در این ویدیو، صحنه‌ای از The Odyssey بازسازی شده اما همه شخصیت‌ها با بازیگران سفیدپوست نمایش داده می‌شوند؛ موضوعی که به‌نظر می‌رسد با نگاه و انتقادهای ماسک نسبت به نسخه نولان هم‌راستا باشد.

انتقادهای تند ماسک از نولان

ماسک از ماه ژانویه بارها به تصمیم نولان برای سپردن نقش هلن تروآ به لوپیتا نیونگو واکنش نشان داده و حتی در مقطعی گفته بود نولان «اعتبار و اصول حرفه‌ای» خود را از دست داده است. او همچنین هالیوود و نولان را به دنبال کردن سیاست‌های ووک متهم کرده است.

ماسک در ادامه با اظهارات مت والش، روزنامه‌نگار راست‌گرای رسانه The Daily Wire، هم‌نظر شد؛ اظهاراتی که در آن به ادعای «ریاکاری هالیوود» درباره انتخاب بازیگران غیرسفیدپوست برای نقش‌های تاریخی اشاره شده بود.

او همچنین به انتخاب الیوت پیج برای ایفای نقش سینون در فیلم اعتراض کرده و شایعات پیشین درباره احتمال بازی پیج در نقش آشیل را «یکی از احمقانه‌ترین و عجیب‌ترین چیزهایی» توصیف کرده بود.

واکنش نولان و موفقیت فیلم

کریستوفر نولان تاکنون پاسخ مستقیمی به این انتقادها نداده، اما پیش‌تر گفته بود بحث‌هایی که قبل از تماشای فیلم مطرح می‌شوند، اهمیتی ندارند؛ چون منتقدان هنوز نمی‌دانند اثر واقعاً چه محتوایی دارد.

با وجود این حواشی، The Odyssey عملکردی بسیار موفق داشته است. فیلم در نخستین هفته اکران خود ۱۲۴.۵ میلیون دلار در آمریکای شمالی فروخت و به بزرگ‌ترین افتتاحیه یک فیلم لایو اکشن در سال جاری تبدیل شد. فروش جهانی آن نیز به ۲۶۴.۱ میلیون دلار رسید؛ رقمی که بهترین شروع بین‌المللی در کارنامه نولان محسوب می‌شود.

این فیلم همچنین از CinemaScore امتیاز A و از Rotten Tomatoes امتیاز ۹۴٪ گرفته است.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست