خاطرات اما استون از فیلمهای مرد عنکبوتی
اما استون، بازیگر برنده دو جایزه اسکار، در مصاحبهای جدید، دوران حضورش در مجموعه «مرد عنکبوتی شگفتانگیز» را یک «زمان واقعاً خاص» در زندگیاش توصیف کرد، اما فاش ساخت که تورهای تبلیغاتی طاقتفرسای آن را اصلاً دوست نداشته است.
اما استون (Emma Stone) در یک مصاحبه ویدیویی جدید با مجله ووگ (Vogue)، به خاطرات خود از حضور در مجموعه فیلمهای «مرد عنکبوتی شگفتانگیز» (The Amazing Spider-Man) در سالهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴ پرداخت. او که در این فیلمها نقش گوئن استیسی (Gwen Stacy) را در مقابل اندرو گارفیلد (Andrew Garfield) ایفا میکرد، این دوره را یکی از بهترین تجربیات حرفهای خود خواند.
یک زمان واقعاً خاص
استون گفت: «من واقعاً بازیگری در مرد عنکبوتی را دوست داشتم. عاشق تمام کسانی بودم که با آنها کار کردم.» او با اشاره به همکارانش افزود: «من اندرو را آنجا ملاقات کردم، سالی فیلد را ملاقات کردم، مارک وب فوقالعاده بود. آن یک زمان واقعاً خاص در زندگی من بود.» او تأکید کرد که بیش از خود فیلم، این «انسانها» هستند که پس از سالها در خاطر او باقی ماندهاند.
تنها نکته منفی: تورهای تبلیغاتی
با این حال، این بازیگر برنده اسکار فاش کرد که یک جنبه از این تجربه وجود دارد که اصلاً دلتنگ آن نیست: تورهای تبلیغاتی فشرده. او گفت: «واقعاً نمیدانم مردم چگونه این کار را انجام میدهają. به یاد دارم که در شاید دو هفته به نه کشور سفر کردیم و شما در حالتی از جتلگ (پرواززدگی) به سر میبرید که قبلاً هرگز تجربه نکردهاید. من در تمام آن مدت واقعاً احساس روانپریشی میکردم.»
او به عکسی از خودش در مراسم فرش قرمز لندن اشاره کرد و به شوخی گفت: «بنابراین من در این عکس نیمهجان هستم، اما این ظاهر را دوست دارم.» شخصیت گوئن استیسی با بازی اما استون، در پایان فیلم دوم به شکلی تراژیک جان خود را از دست داد که به یکی از بهیادماندنیترین لحظات در تاریخ فیلمهای ابرقهرمانی تبدیل شد.
Variety