اولین تصویر رسمی از شیائومی 17 اولترا منتشر شد

تیم پلازا - انتشار: 30 آذر 1404 13:11
ز.م مطالعه: 3 دقیقه
-

شیائومی در آستانه معرفی رسمی پرچمدار جدید خود، اطلاعات تازه‌ای از مدل اولترا منتشر کرده است. پس از تایید زمان عرضه زودتر از نسل قبل، حالا نگاه‌ها به طراحی و قابلیت‌های دوربین این گوشی معطوف شده است؛ بخشی که همیشه نقطه قوت سری اولترا به شمار می‌رود. در همین راستا، معاون گروه شیائومی و مدیر ارشد بازاریابی این شرکت، با انتشار یک ویدیو کوتاه، برای نخستین بار طراحی نهایی شیائومی 17 اولترا را به‌صورت رسمی به نمایش گذاشته و همزمان، اولین نمونه عکس ثبت‌شده با دوربین این گوشی نیز منتشر شده است.

طراحی گوشی Xiaomi 17 Ultra برای نخستین بار از طریق ویدیویی کوتاه در پلتفرم توتیائو معرفی شده است. مدلی که در این ویدیو دیده می‌شود، از رنگ سفید ساده‌ای بهره می‌برد که عمدا ظاهری مینیمال و آرام دارد. در پنل پشتی، یک ماژول دوربین دایره‌ای بزرگ در مرکز قرار گرفته که لوگوی لایکا در قلب آن دیده می‌شود. در بخش بالایی این ماژول، دو فلش به‌صورت متقارن چیده شده‌اند که هماهنگی بصری طراحی را حفظ می‌کنند. از نظر کلی، طراحی شیائومی 17 اولترا شباهت زیادی به شیائومی 15 اولترا و دیگر گوشی‌های اولترا برندهای چینی دارد. این شباهت بیش از آنکه انتخابی صرفا ظاهری باشد، به محدودیت‌های فنی و نیاز به جای دادن سخت‌افزار دوربین پیشرفته در بدنه یک پرچمدار بازمی‌گردد.

در بخش دوربین، شیائومی 17 اولترا از یک ترکیب سه‌گانه در پنل پشتی استفاده می‌کند. دوربین اصلی به حسگر جدید OmniVision OV50X مجهز شده است؛ یک سنسور یک اینچی پرچمدار که در چین توسعه یافته و از فناوری LOFIC نسل سوم بهره می‌برد. این فناوری با هدف افزایش دامنه دینامیکی و بهبود عملکرد در نور کم طراحی شده است. در کنار دوربین اصلی، یک لنز تله‌فوتو پریسکوپی 200 مگاپیکسلی با برند لایکا قرار دارد. به گفته شیائومی، این ماژول نسبت به نمونه استفاده‌شده در شیائومی 15 اولترا حدود 35 درصد بزرگ‌تر است. این لنز همچنین گواهی اپتیک Leica APO را دریافت کرده که تمرکز آن بر کاهش حاشیه‌های رنگی و افزایش وضوح تصویر، به‌ویژه در بزرگ‌نمایی‌های بالا است.

شیائومی اعلام کرده که مدل 17 اولترا نخستین گوشی این شرکت تحت یک مدل جدید همکاری استراتژیک با لایکا محسوب می‌شود. این همکاری عمیق‌تر قرار است به‌طور ویژه بر بهبود عکاسی شب و عکاسی تله‌فوتو تمرکز داشته باشد و تجربه‌ای متمایز نسبت به نسل‌های قبل ارائه دهد.

همزمان با رونمایی از طراحی، شیائومی اولین نمونه عکس ثبت‌شده با دوربین 17 اولترا را نیز منتشر کرده است. اگرچه این تصویر به‌تنهایی برای قضاوت نهایی کافی نیست، اما نشان می‌دهد تمرکز اصلی این گوشی همچنان بر عکاسی حرفه‌ای باقی مانده است. انتظار می‌رود در روزهای آینده، تیزرها و اطلاعات رسمی بیشتری پیش از معرفی کامل منتشر شود.

رونمایی رسمی از طراحی و دوربین شیائومی 17 اولترا نشان می‌دهد این شرکت قصد دارد جایگاه خود را در میان پرچمداران دوربین‌محور تثبیت کند. تکیه بر سنسور یک اینچی جدید، لنز تله‌فوتو پیشرفته و همکاری عمیق‌تر با لایکا، همگی نشانه‌هایی از تمرکز جدی شیائومی بر عکاسی موبایل هستند. موفقیت نهایی این گوشی به عملکرد واقعی دوربین و رقابت آن با دیگر پرچمداران بازار بستگی خواهد داشت.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست
    اولین تصویر رسمی از شیائومی 17 اولترا منتشر شد - پلازا