حذف کارت سوخت و جایگزینی با کارت بانکی تا پاییز ۱۴۰۵

تیم پلازا - انتشار: 13 مرداد 1405 11:26
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

هادی محضرنیا، رئیس مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب‌وکار و مجری طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی، از برنامه‌ریزی برای حذف کارت‌های سوخت و جایگزینی آن‌ها با کارت‌های بانکی خبر داد. این اقدام با هدف افزایش شفافیت در الگوی مصرف سوخت و مدیریت بهینه ناترازی بنزین انجام می‌شود و طبق پیش‌بینی‌ها، برای خودروهای سواری تا پاییز امسال عملیاتی خواهد شد.

استراتژی اجرای مرحله‌ای برای جلوگیری از شوک رفتاری

به گزارش پلازا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مجری این طرح با تأکید بر حساسیت تغییر شیوه‌های سوخت‌گیری برای میلیون‌ها شهروند، اعلام کرد که پیاده‌سازی این تغییرات به صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد. رویکرد اصلی در این پروژه، مدیریت تغییرات به نحوی است که مردم با شوک‌های رفتاری در فرآیند سوخت‌گیری مواجه نشوند.

اهداف طرح؛ شفافیت و مدیریت مصرف

هدف غنی و کلیدی این طرح، شفاف شدن میزان واقعی مصرف سوخت برای خودروها و مالکان آن‌ها است. با اجرای این سیاست، داده‌های دقیق‌تری از الگوی مصرف به دست می‌آید که امکان برنامه‌ریزی هوشمندانه و اجرای سیاست‌های غیرقیمتی را برای کنترل مصرف فراهم می‌کند.

به گفته محضرنیا، این رویکرد به دولت اجازه می‌دهد تا با کمترین فشار به جامعه، ناترازی سوخت را مدیریت کرده و مصرف را در سطوح مختلف کنترل کند.

دامنه اجرای طرح برای خودروهای سواری و دیزلی

طبق اعلام رسمی، این طرح در مرحله نخست برای خودروهای سواری برنامه‌ریزی شده و طبق زمان‌بندی اعلام‌شده تا فصل پاییز ۱۴۰۵ به بهره‌برداری کامل می‌رسد.

علاوه بر خودروهای سواری، اجرای طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی برای خودروهای دیزلی نیز در دستور کار قرار دارد و مسیر مشابهی را برای ساماندهی طی خواهد کرد.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست