بازار طلا و سکه در تعطیلات جمعه؛ آرامش پیش از آغاز هفته معاملاتی (۱۹ تیر)

تیم پلازا - انتشار: 19 تیر 1405 20:15
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

در حالی که جمعه ۱۹ تیر ۱۴۰۵، بازارهای داخلی ایران در تعطیلات پایان هفته به سر می‌برند، نرخ‌ها در ویترین صرافی‌ها و طلافروشی‌ها بدون تغییر باقی مانده‌اند.

به گزارش پلازا، بازار طلا و سکه که روز گذشته تحت تأثیر نوسانات جهانی قرار داشت، اکنون در وضعیتی کاملاً ایستا به سر می‌برد و تمامی قیمت‌ها، دقیقاً مشابه آخرین نرخ‌های ثبت‌شده در روز پنجشنبه (۱۸ تیر) گزارش شده‌اند.

نوسان‌گیری انس جهانی در روز تعطیل

در حالی که بازار داخلی تعطیل است، انس جهانی طلا در جریان معاملات بین‌المللی همچنان فعال بوده و با افت جزئی ۰.۳۸ درصدی نسبت به نرخ بازگشایی، به قیمت ۴,۱۰۹.۸۵ دلار رسیده است. این کاهش ملایم در شرایطی رخ داده که دامنه نوسانات روزانه انس، محدود و در محدوده قیمتی ۴,۰۸۶ تا ۴,۱۳۳ دلار بوده است. با توجه به بسته بودن بازار ارز تهران، این تغییرات جهانی هنوز فرصت تأثیرگذاری بر قیمت طلای آب‌شده و سکه امامی را پیدا نکرده‌اند و فعالان بازار باید برای تغییرات احتمالی تا زمان بازگشایی رسمی بازار در روز شنبه صبر کنند.

ثبات نرخ‌ها؛ وضعیتی بدون تغییر

با توجه به ماهیت تعطیلات پایان هفته، قیمت‌ها در تمامی بخش‌ها بدون تغییر باقی مانده‌اند:

دارایی

قیمت (تومان)

تغییر

طلای ۱۸ عیار

۱۷,۹۳۶,۹۰۰

۰.۰۰٪

طلای ۲۴ عیار

۲۳,۹۱۵,۶۰۰

۰.۰۰٪

سکه امامی

۱۸۱,۴۸۵,۰۰۰

۰.۰۰٪

سکه بهار آزادی

۱۷۶,۰۷۵,۰۰۰

۰.۰۰٪

نیم‌سکه

۹۵,۰۰۰,۰۰۰

۰.۰۰٪

ربع‌سکه

۵۴,۰۶۰,۰۰۰

۰.۰۰٪

سکه گرمی

۲۷,۰۰۰,۰۰۰

۰.۰۰٪

چشم‌انداز شنبه؛ تأثیر انس جهانی

وضعیت کنونی بازار طلا و سکه، «آرامش قبل از طوفان» است. معامله‌گران برای تعیین جهت حرکت قیمت‌ها در اولین روز کاری هفته (شنبه)، به دو مؤلفه اصلی نگاه می‌کنند: اول، تداوم یا بازگشت مسیر نزولی انس جهانی و دوم، نرخ دلار در بازار آزاد که اولین قیمت‌های شنبه صبح را تعیین خواهد کرد. تا زمانی که معاملات ارزی آغاز نشود، قیمت‌های فعلی تنها بازتاب‌دهنده وضعیت روزهای پایانی هفته هستند.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست