بازی GTA 6 ابتدا برای پلی استیشن ۴ ساخته می‌شد

تیم پلازا - انتشار: 20 اسفند 1404 12:26
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

شناسه‌های مربوط به GTA 6 در فروشگاه پلی استیشن، شامل عبارت PS4 هستند که نشان می‌دهد این بازی ابتدا با هدف انتشار برای کنسول‌های نسل هفتم توسعه می‌یافت.

پیش‌تر در خبری به بارگذاری شناسه‌های GTA 6 در فروشگاه پلی استیشن و احتمال آغاز پیش‌خرید بازی در آینده اشاره کرده بودیم. اما یک کاربر در توییتر با نام Amethyst توانسته جزییات بیشتری از این شناسه‌ها به‌دست بیاورد. او با بررسی این موارد متوجه شده که به جای PS5، از کلمه PS4 برای GTA 6 استفاده شده است.

این اتفاق می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. برخی باور دارند که در زمان آغاز ساخت GTA 6، هنوز کیت‌ توسعه پلی استیشن ۵ به دست راکستار نرسیده بود و سازندگان به اجبار بخشی از فرآیند ساخت را با کیت PS4 پیش می‌بردند. همچنین، با توجه به آغاز توسعه GTA 6 پیش از Red Dead Redemption 2، می‌توان دریافت که پس از عرضه RDR2 و دسترسی به کیت توسعه PS5، مراحل ساخت این اثر سرعت بیشتری گرفته‌اند.

شاید برخی حدس بزنند که پلی استیشن ۴ نیز می‌تواند جزو پلتفرم‌های مقصد این اثر باشد، اما با توجه به عدم اطمینان از اجرای بازی به صورت ۶۰ فریم روی سخت‌افزارهای نسل نهمی، چنین احتمالی بسیار بعید به نظر می‌رسد.

منبع: گیمفا

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست