از افزایش ۵۰ درصدی مستمری تا روشن شدن تکلیف حقوق کارکنان دولت؛ چه تصمیماتی برای ۱۴۰۵ گرفته شد؟

تیم پلازا - انتشار: 14 بهمن 1404 14:17
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

مستمری و حقوق در بودجه سال ۱۴۰۵ با افزایش قابل توجه روبه‌رو شد؛ مستمری کمیته امداد و بهزیستی ۵۰ درصد و حقوق کارکنان دولت بین ۲۰ تا ۴۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری‌ها، کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ با هدف توجه به معیشت افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی، تصمیم گرفت مستمری کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی از ۳۰ درصد پیشنهادی دولت به ۵۰ درصد افزایش یابد. پیش‌تر دولت پیشنهاد داده بود افزایش مستمری والدین معزز شهدا ۲۰ درصد باشد که کمیسیون تلفیق نیز این رقم را به ۵۰ درصد ارتقا داد. این مصوبه در صورت تأیید صحن علنی و شورای نگهبان به مرحله اجرا خواهد رسید.

همزمان، وضعیت حقوق کارکنان دولت نیز مورد بررسی قرار گرفت. مهدی طغیانی، نماینده اصفهان و عضو کمیسیون اقتصادی در کمیسیون تلفیق، گفت که حقوق سال آینده شامل افزایش ۲۰ درصدی به‌اضافه ۳۰۰۰ امتیاز ثابت خواهد بود. این ترکیب باعث می‌شود درصد افزایش در حقوق‌های پایین‌تر بیشتر دیده شود و در حقوق‌های بالا، افزایش نسبی کمتری اعمال شود.

او افزود که جمع‌بندی نهایی حجم بودجه و میزان افزایش حقوق هنوز مشخص نشده و پس از بارگذاری گزارش کمیسیون تلفیق، جزئیات دقیق اعلام خواهد شد. همچنین، طغیانی تأکید کرد که افزایش حقوق و مستمری‌ها با در نظر گرفتن منابع موجود و بدون ایجاد کسری بودجه در لایحه اعمال خواهد شد.

به این ترتیب، بودجه سال ۱۴۰۵ با هدف حمایت معیشتی از کارکنان دولت، بازنشستگان و اقشار آسیب‌پذیر، سیاست‌های افزایشی متناسب را در دستور کار دارد تا فشار تورم و هزینه‌های خانوار تا حدی جبران شود.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست