سینماهای سراسر کشور همزمان با برگزاری مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در بازه زمانی ۱۳ تا ۱۸ تیرماه تعطیل خواهند بود و در این مدت هیچ فیلمی در سینماها اکران نمیشود.
به گزارش پلازا و بر اساس آخرین اخبار، فیلمهای «آنتیک»، «تاکسیدرمی»، «کفایت مذاکرات»، «ماجراجویی در جزیره جیمز باند»، «تهران کنارت»، «سفر به لیمونیا» و «ژولیت و شاه» از روز شنبه ۱۳ تیرماه تا پایان روز پنجشنبه ۱۸ تیرماه در تمامی سینماهای کشور روی پرده نخواهند رفت.
طبق برنامه اعلامشده، زمان تعطیلی سینماها در برخی شهرها متفاوت است. سینماهای شهر تهران از شنبه ۱۳ تیر تا پایان دوشنبه ۱۵ تیر تعطیل خواهند بود. در قم نیز سینماها در روز سهشنبه ۱۶ تیر فعالیتی نخواهند داشت و در مشهد نیز تعطیلی سینماها برای پنجشنبه ۱۸ تیرماه اعلام شده است.
این تصمیم با هدف همراهی با مراسمهای رسمی وداع و تشییع اتخاذ شده و پس از پایان این بازه زمانی، روند اکران فیلمها در سینماهای کشور از سر گرفته خواهد شد.
