جیمز کامرون دلیل ساخت فیلم‌های آواتار را توضیح داد

تیم پلازا - انتشار: 17 مرداد 1404 12:45
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

جیمز کامرون در مصاحبه‌ای جدید اعلام کرد که دلیل اصلی او برای ساخت فیلم‌های «آواتار» در ۲۰ سال گذشته، امید به «انجام کار خوب» و ارتباط مردم با طبیعت بوده، نه صرفاً کسب درآمد.

جیمز کامرون (James Cameron) در مصاحبه‌ای اخیر با مجله رولینگ استون (Rolling Stone)، دلیل تمرکز کامل خود بر روی مجموعه فیلم‌های «آواتار» (Avatar) در دو دهه گذشته را توضیح داد. او اظهار داشت که این تصمیم نه بر اساس موفقیت تجاری عظیم این فیلم‌ها، بلکه با این امید گرفته شده که بتواند تأثیر مثبتی بر جهان بگذارد.

اسب تروآ برای یک پیام بزرگتر

کامرون گفت: «من ساخت فیلم‌های آواتار را در ۲۰ سال گذشته برای خودم توجیه کرده‌ام، نه بر اساس پولی که به دست آوردیم، بلکه بر این اساس که امیدوارم بتواند کار خوبی انجام دهد.» او این فیلم‌ها را یک «استراتژی اسب تروآ» توصیف کرد که مخاطب را با سرگرمی جذب می‌کند، اما سپس «کمی روی مغز و قلب او کار می‌کند» تا ارتباط از دست رفته انسان با طبیعت را یادآوری کند.

آینده مجموعه آواتار

این کارگردان در حال حاضر مراحل پس از تولید سومین فیلم این مجموعه با نام «آواتار: آتش و خاکستر» (Avatar: Fire and Ash) را سپری می‌کند که قرار است در تاریخ ۱۹ دسامبر ۲۰۲۵ (۲۸ آذر ۱۴۰۴) اکران شود. کامرون که به زودی ۷۱ ساله می‌شود، اعلام کرده که از نظر سلامتی در شرایط خوبی قرار دارد و قصد دارد قسمت‌های چهارم و پنجم این مجموعه را نیز خودش کارگردانی کند. دو فیلم اول «آواتار» به ترتیب با ۲.۹ و ۲.۳ میلیارد دلار، رتبه‌های اول و سوم پرفروش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما را در اختیار دارند.

Variety

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست
    جیمز کامرون دلیل ساخت فیلم‌های آواتار را توضیح داد - پلازا