«جان که می‌دادم» آماده نمایش شد؛ فیلم جدید آکو زندکریمی

تیم پلازا - انتشار: 29 آذر 1404 19:39
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

فیلم سینمایی «جان که می‌دادم» به نویسندگی و کارگردانی آکو زندکریمی و تهیه‌کنندگی سیدامیر سیدزاده، پس از پشت سر گذاشتن مراحل فیلم‌برداری و انجام کامل امور فنی، آماده نمایش و پخش شد.

تصویربرداری این اثر سینمایی در لوکیشن‌هایی از تهران و استان کردستان انجام شده و اکنون با پایان مراحل پس‌تولید، وارد مرحله اکران و عرضه شده است.

سیدامیر سیدزاده که تهیه‌کنندگی این فیلم را برعهده دارد، پیش از این در مقام تهیه‌کننده یا سرمایه‌گذار در آثاری چون «زندگی جای دیگری است»، «ناخواسته»، «خانوم»، «سهیلا شماره ۱۷»، «مادر قلب اتمی»، «تعارض» و «داد» حضور داشته و از چهره‌های شناخته‌شده تهیه‌کنندگی سینمای ایران به شمار می‌رود.

آکو زندکریمی، کارگردان «جان که می‌دادم»، فارغ‌التحصیل رشته سینماست و پیش از ورود به عرصه فیلم بلند، کارگردانی بیش از هشت فیلم کوتاه داستانی از جمله «دیگری»، «چمدان»، «مادرزاد» و «ذبح» را در کارنامه خود ثبت کرده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است:

جمشید پس از سال‌ها دوری، خانواده گمشده‌اش را در سرزمینی رازآلود پیدا می‌کند؛ اما با وجود این دیدار، هیچ خاطره‌ای از آن‌ها در ذهن ندارد.

در این فیلم، بازیگرانی چون میثم دامن‌زه، مینو شریفی، سعید احمدی، آوین جوانمیری، میلاد اشکالی، کژوان محمدی، آرش آقابیگ، ایمان درویشی، فریدون حامدی، زاهد زندی، هانا مرادی، اکرم مربی، سرور خوش‌اقبال، سروک غلامی، علی ساعدپناه، آرسام رستمی، سما بابایی، کیوان شیخ احمدی، عدنان احمدی، حامد بابایی، نظام روشنی و کیومرث شاطبی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست