اعتبار یک میلیونی همه دهک‌ها کی واریز می‌شود؟ جدول کامل زمان‌بندی کالابرگ

تیم پلازا - انتشار: 24 مرداد 1405 13:02
ز.م مطالعه: 3 دقیقه
-

دور جدید واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک برای خانوارهای مشمول در حال اجراست و به‌تدریج حساب سرپرستان خانوار در همه دهک‌ها شارژ می‌شود. بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعتبار این طرح به ازای هر نفر یک میلیون تومان تعیین شده و به مدت یک ماه برای خرید کالاهای اساسی قابل استفاده خواهد بود.

چه کسانی فردا اعتبار می‌گیرند؟

به گزارش پلازا و طبق برنامه‌ریزی اعلام‌شده، اعتبار کالابرگ سرپرستان خانواری که رقم پایانی کد ملی آن‌ها ۳، ۴، ۵ و ۶ است، فردا یکشنبه ۲۵ مرداد شارژ می‌شود. این گروه از مشمولان از روز یکشنبه می‌توانند نسبت به خرید مایحتاج زندگی با استفاده از اعتبار یک میلیونی خود اقدام کنند.

پیش از این، اعتبار سرپرستان خانواری که رقم آخر کد ملی آن‌ها ۰، ۱ و ۲ بود، به همراه خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی و نیروهای مسلح، در تاریخ ۱۵ مرداد شارژ شده است. همچنین بر اساس اعلام یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سرپرستان خانواری که رقم آخر کد ملی آن‌ها ۷، ۸ و ۹ است، در تاریخ پنجم شهریور اعتبار خود را دریافت می‌کنند.

چرا واریزها مرحله‌بندی شده است؟

این زمان‌بندی به منظور جلوگیری از ازدحام و مدیریت مراجعات مشمولان در نظر گرفته شده است تا توزیع مراجعات متوازن باشد و تراکم در زمان استفاده از کالابرگ کاهش یابد. همچون مراحل گذشته، مبلغ کالابرگ به ازای هر نفر یک میلیون تومان است و مشمولان می‌توانند این اعتبار را برای تهیه اقلام اساسی مورد نیاز خانوار خود هزینه کنند.

برقراری مجدد کالابرگ افراد غیرمقیم

در کنار شارژ اعتبار دوره جدید، شرایط ویژه‌ای نیز برای افرادی پیش‌بینی شده که به دلیل قرار گرفتن در فهرست افراد غیرمقیم، کالابرگ الکترونیک آن‌ها به‌صورت موقت قطع شده بود. بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این افراد در صورت تأیید سکونت خود در ایران، مشمول برقراری مجدد این حمایت خواهند شد.

نکته مهم آنکه این افراد برای برقراری مجدد کالابرگ نیازمند مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت نیستند و فرآیند مربوطه از طریق بررسی اطلاعات سکونت انجام می‌شود. همچنین اعلام شده کالابرگ افرادی که سکونت آن‌ها در ایران تأیید شود، حداکثر تا پنجم شهریور مجدداً برقرار خواهد شد. بنابراین متقاضیانی که به دلیل مغایرت یا نقص اطلاعات سکونت، اعتبار آن‌ها تعلیق شده است، باید تا تکمیل فرآیند احراز سکونت منتظر بمانند.

اقلام جدید در سبد کالابرگ

در ادامه تکمیل سبد کالابرگ، تنوع اقلام قابل خرید نیز افزایش یافته است. از دوره قبل، محصولات لبنی شرکت پگاه از قبیل شیر، کشک، ماست و پنیر با تخفیف ۱۰ درصدی در قفسه فروشگاه‌های عرضه‌کننده قرار گرفته و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها موظف‌اند این کالاها را با اعمال تخفیف مذکور به خریداران عرضه کنند.

علاوه بر این، با تدابیر صورت‌گرفته، خرید آبزیان از جمله ماهی و میگو و همچنین محصولات پروتئینی مانند بوقلمون نیز در تعدادی از شهرها فراهم شده و این اقلام به سبد کالابرگ اضافه شده است. این اقدام گامی در جهت افزایش دسترسی خانوارهای مشمول به منابع غذایی متنوع‌تر و سالم‌تر به شمار می‌رود.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست