رونمایی از گوشی جان‌سخت و ارزان‌قیمت لاوا اسمارت ۴ با گواهی نظامی

تیم پلازا - انتشار: 20 مرداد 1405 10:57
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

کمپانی هندی لاوا با رونمایی از گوشی هوشمند و اقتصادی اسمارت ۴ (Smart 4)، سهم خود را در بازار محصولات مقرون‌به‌صرفه تقویت کرد. این دستگاه که با تمرکز بر دوام بالا و قیمت رقابتی زیر ۱۰ هزار روپیه طراحی شده، به لطف بهره‌مندی از استاندارد مقاومت نظامی و نسخه بهینه‌شده اندروید، تلاش می‌کند تجربه‌ای روان و بادوام را برای کاربران روزمره با بودجه محدود به ارمغان آورد.

مشخصات فنی و کیفیت ساخت نظامی اسمارت ۴

مهم‌ترین ویژگی متمایزکننده این گوشی اقتصادی، بدنه بسیار مقاوم آن است که توانسته گواهی نظامی استاندارد MIL-STD-810H را دریافت کند. این گواهی به معنای مقاومت بالا در برابر ضربه، سقوط و شرایط محیطی سخت است.

صفحه‌نمایش ۶.۵۶ اینچی این دستگاه با رزولوشن HD و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز، تصاویری نرم و روان را به نمایش می‌گذارد. در بخش سخت‌افزار نیز تراشه هشت‌هسته‌ای Unisoc SC9863A در کنار ۳ گیگابایت حافظه رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی قابل ارتقا، وظیفه پردازش امور روزانه را بر عهده دارد.

دوربین، باتری و ویژگی‌های امنیتی

منبع انرژی لاوا اسمارت ۴ را یک باتری حجیم ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی تأمین می‌کند که شارژدهی مناسبی را در طول روز رقم می‌زند. همچنین امنیت دستگاه با تعبیه حسگر اثر انگشت روی کلید پاور (لبه جانبی گوشی) تأمین شده است.

در بخش عکاسی، این گوشی به یک دوربین اصلی ۸ مگاپیکسلی در پنل پشتی و یک دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی در جلوی نمایشگر مجهز شده است. با توجه به استفاده از نسخه سبک سیستم‌عامل اندروید (Android Go Edition)، این سخت‌افزار عملکردی پایدار و بدون لگ‌های شدید ارائه می‌دهد.

قیمت اقتصادی و رنگ‌بندی در بازار هند

گوشی Lava Smart 4 با برچسب قیمتی بسیار رقابتی ۸,۴۹۹ روپیه (کمتر از ۱۰۰ دلار) روانه بازار هند شده است. این محصول با این برچسب قیمتی، یکی از ارزان‌ترین گوشی‌های بادوام بازار به شمار می‌رود.

لاوا این محصول جدید را در دو رنگ طلایی (Gold) و خاکستری (Grey) طراحی کرده است و توزیع آن از طریق فروشگاه‌های فیزیکی و شبکه نمایندگی‌های رسمی این برند هندی آغاز شده است.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست