لوکا گوادانینو اقتباس جدیدی از «روانی آمریکایی» میسازد که بازسازی فیلم قبلی نیست و برخلاف شایعات، پاتریک بیتمن همچنان مرد خواهد بود.
خیالتان راحت باشد، پاتریک بیتمن (Patrick Bateman) قرار نیست زن شود. پس از انتشار شایعهای مبنی بر حضور مارگو رابی (Margot Robbie) در نقش نسخه زنانه این قاتل زنجیرهای نمادین، منابع رسمی تأیید کردند که این خبر صحت ندارد. پروژه جدید «روانی آمریکایی» (American Psycho) که توسط لوکا گوادانینو (Luca Guadagnino)، کارگردان تحسینشده، برای لاینزگیت (Lionsgate) ساخته میشود، یک اقتباس جدید از رمان برت ایستون الیس (Bret Easton Ellis) است و نه بازسازی فیلم سال ۲۰۰۰ با بازی کریستین بیل (Christian Bale).
در این نسخه جدید که فیلمنامهاش را اسکات زی. برنز (Scott Z. Burns) نوشته، شخصیت پاتریک بیتمن همچنان یک مرد خواهد بود. شایعه حضور رابی که توسط نشریه سان (The Sun) منتشر شده بود، به طور کامل رد شده است.
این پروژه که از اکتبر ۲۰۲۴ (مهر/آبان ۱۴۰۳) با پیوستن گوادانینو کلید خورده، همچنان در مراحل اولیه توسعه قرار دارد. پیش از این نامهایی چون آستین باتلر (Austin Butler) و جیکوب الوردی (Jacob Elordi) برای نقش بیتمن مطرح شده بود، اما هنوز هیچ بازیگری رسماً انتخاب نشده است. ادوارد آر. پرسمن (Edward R. Pressman)، تهیهکننده فیلم اصلی، به عنوان تهیهکننده اجرایی در این پروژه حضور دارد.
منبع: Deadline
