دنیای لوتر با سریالهای اسپین آف گسترش مییابد

تیم پلازا - انتشار: 24 مهر 1404 11:26
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

خالق «لوتر» می‌گوید دنیای این مجموعه می‌تواند با سریال‌های اسپین‌آف با محوریت شخصیت‌های دیگر گسترش یابد، در حالی که خود جان لوتر به سینما می‌رود.

نیل کراس (Neil Cross)، خالق دنیای «لوتر» (Luther)، برنامه‌های هیجان‌انگیزی برای آینده این مجموعه دارد که فراتر از شخصیت اصلی آن است. او در مصاحبه‌ای جدید اعلام کرد که با گسترش دنیای لوتر از طریق سریال‌های اسپین‌آف در تلویزیون کاملاً موافق است.

کراس گفت: «اگر به اندازه کافی ادامه داده باشید، جهانی برای سکونت وجود دارد و عناصری از آن جهان می‌توانند به پرده بزرگ یا کوچک تعلق داشته باشند.» او به طور خاص به شخصیت‌های جذابی چون مارتین شنک (Martin Schenk) و اودت رین (Odette Raine) اشاره کرد که پتانسیل داشتن داستان‌های مستقل خود را دارند.

این در حالی است که خود جان لوتر (John Luther) با بازی ادریس البا (Idris Elba) قرار است به یک ستاره سینمایی تبدیل شود. کراس تأیید کرد که هرگونه بازگشت آینده برای این شخصیت، در قالب یک فیلم سینمایی خواهد بود و نه فصل جدیدی از سریال. او پیش از این گفته بود که «احتمالات فوق‌العاده قوی» برای ساخت دنباله‌ای بر فیلم «لوتر: سقوط خورشید» (Luther: The Fallen Sun) وجود دارد.

منبع: RadioTimes.com

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست