اخبار جدید از بازگشایی دسترسی‌ها در پیام‌رسان‌ها

تیم پلازا - انتشار: 29 دی 1404 10:14
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بنا بر پیگیری های انجام شده، کانال‌های تأیید و احراز هویت‌شده و دارای تیک آبی در پیام‌رسان‌های بله، روبیکا، سروش‌پلاس و آی‌گپ به‌زودی فعال می‌شوند. پیش از این فقط کانال‌های رسانه‌های رسمی مجوز فعالیت داشتند. پیام‌رسان سروش پلاس تا ساعاتی دیگر برای بازگشایی کانال‌های احراز هویت شده و همچنین ارسال پیام شخصی بین افراد با مکانیزمی مشخص اقدام خواهد کرد.

پیام‌رسان ایتا نیز درحال آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم برای فعال‌کردن کانال‌های احراز هویت شده است. پیگیری‌ها نشان می‌دهد قابلیت گفتگوی شخصی و فعالیت در گروه‌ها در پیام‌رسان‌های داخلی نیز به‌زودی فعال می‌شود.

کانال‌های شخصی و کسب‌وکار‌های فاقد تیک آبی، می‌توانند با طی مراحل تأیید و احراز هویت، فعالیت خود را در اپلیکیشن‌های داخلی آغاز کنند. شب گذشته نیز امکان ارسال پیامک فراهم شد؛ مسئولان ذی‌ربط اعلام کردند اینترنت به‌صورت پله‌ای و مرحله‌به‌مرحله متصل خواهد شد.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست